Oktober is de koudste maand

Oktober is de koudste maand - Christoffer Carlsson | Nextbestfoodprocessors.com

...at doet. Jakob zou betrokken zijn bij een gruwelijk misdrijf, maar wat ... Oktober is de koudste maand - Christoffer Carlsson ... ... ... Oordeel VrouwenThrillers.nl: Recensie Amanda op 5 oktober 2017: Oktober is de koudste maand is de eerste Young Adult thriller van Christoffer Carlsson. Hij heeft zijn doctoraat in de criminologie behaald en heeft meerdere boeken op zijn naam staan, waaronder een thrillerserie met Leo Junker in de hoofdrol. Dat is de maand februari. In februari 1956 was het in De Bilt 9 graden kouder dan het langjarig ... Oktober is de koudste maand - Christoffer Carlsson ... ... . In februari 1956 was het in De Bilt 9 graden kouder dan het langjarig gemiddelde. Vliegveld Eelde noteerde -24 graden, Twente -23 graden. In het zuiden zal het inderdaad een paar graden minder koud zijn geweest, net als in het westen aan de kust. Bronnen: De talloze beschrijvingen, die de enkele dialogen overschaduwen, versterken dit beeld eveneens: ze zijn kil, beklemmend en uiterst pessimistisch. Het ongure wereldje wordt door Carlsson perfect weergeven. Lange tijd bevat Oktober is de koudste maand niet écht spanning. Oktober is de koudste maand kan zeker niet de beste YA-thriller van het jaar genoemd worden. Ondanks de geweldig neergezette sfeer, maken de droge schrijfstijl, saaie en slecht uitgewerkte personages, het lage spanningsniveau en het gebrek aan plottwisten het een onmogelijke opgave om door het boek heen te komen. Hoewel 'Oktober is de koudste maand' een thriller is, is het ook het ontroerende verhaal over een meisje dat groot wordt en gevoelens krijgt waar ze geen raad mee weet. Het stoere meisje Vega ontroert. 'Oktober is de koudste maand' is een spannend verhaal dat je in een adem uit leest. Dobbelaer, Annemijn - Carlsson, Christoffer - Een gruwelijk misdrijf in de Zweedse bossen [Recensie] Oktober is de koudste maand gaat over Vega, een meisje van zestien dat op het platteland van Zweden woont. Haar leven is al niet volmaakt - ze woont in een arme buitenwijk, haar vader heeft het gezin verlaten - en het wordt er zeker niet beter op als de politie bij haar voor de deur komt en ... Auteur: Christoffer Carlsson Titel: Oktober is de koudste maand Uitgeverij: Harperscollins Young Adult Publicatiedatum: september 2017 Aantal blz: 208 Cover Op de cover zie je een meisje lopend of rennend door het bos. De blauwe titel valt op door het gebruikte lettertype, e...

INFORMATIE

AUTEUR
Christoffer Carlsson
DIMENSIE
9,68 MB
BESTANDSNAAM
Oktober is de koudste maand.pdf

OMSCHRIJVING

Op een klamme koude herfstdag in oktober wordt er aangebeld bij de zestienjarige Vega Gillberg. Er staan twee politieagenten voor de deur, die op zoek zijn naar haar oudere broer, Jakob. Hoewel ze al dagen niets van hem heeft gehoord, weet ze dat ze hem moet zien te vinden voordat de politie dat doet. Jakob zou betrokken zijn bij een gruwelijk misdrijf, maar wat niemand weet, is dat ook Vega hier meer vanaf weet dan goed voor haar is.In de geïsoleerde bosrijke omgeving van haar woonplaats gaat Vega op zoek naar haar broer en worden langzamerhand steeds meer geheimen ontrafeld. Ondertussen is ze verliefd op een jongen die ze eigenlijk wil vergeten en krijgt ze verwarrende gevoelens voor de beste vriend van Jakob.

Wil je het boek lezen?Oktober is de koudste maand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christoffer Carlsson. Lezen Oktober is de koudste maand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN