Evert-Jan, een poepvlieg met smetvrees

Evert-Jan, een poepvlieg met smetvrees - Pépé Smit | Nextbestfoodprocessors.com

... scheiding te kammen. Het loopt uit de hand als de hele familie in het plantsoen uit eten gaat ... BOEKEN - Pépé Smit illustraties ... . Evert-Jan, een poepvlieg met smetvrees Pépé Smit. Evert-Jan is een poepvlieg met een probleem: hij houdt niet van vies. Terwijl zijn wilde broertjes en zusje Rob, Bob en Pop vrolijk poep met appelmoes eten, gaat Evert-Jan liever naar de badkamer om zijn haar in een perfecte scheiding te kammen. De prenten zijn full pagina of soms in een foto getekend. Hierdoor lijkt Evert­ Jan echt te bestaan en zullen we vanaf nu alle vliegen eens nader bek ... 'Evert-Jan, een poepvlieg met smetvrees' van Pépé Smit ... . Hierdoor lijkt Evert­ Jan echt te bestaan en zullen we vanaf nu alle vliegen eens nader bekijken op een rechte haarscheiding! 'Evert­ Jan een poepvlieg met smetvrees' van Pépé Smit, Uitgeverij De Harmonie 2016, is o.a. te koop bij bol.com. In haar nieuwe boek is dat een poepvlieg met smetvrees. Evert-Jan is een telg uit de familie Vlieg die bestaat uit pa, ma en hun vier lieve kindertjes Rob, Bob, Pop en Evert-Jan. Evert-Jan wast zijn pootjes heel vaak want hij houdt van schoon en netjes. Evert-Jan een poepvlieg met smetvrees Toen ik dit boek zag liggen in de Kinderboekenwi...

INFORMATIE

AUTEUR
Pépé Smit
DIMENSIE
12,93 MB
BESTANDSNAAM
Evert-Jan, een poepvlieg met smetvrees.pdf

OMSCHRIJVING

Evert-Jan is een poepvlieg met een probleem: hij houdt niet van vies. Terwijl zijn wilde broertjes en zusje Rob, Bob en Pop vrolijk poep met appelmoes eten, gaat Evert-Jan liever naar de badkamer om zijn haar in een perfecte scheiding te kammen. Het loopt uit de hand als de hele familie in het plantsoen uit eten gaat. Evert-Jan vliegt boos weg en vindt een nieuwe vriend die hem helemaal begrijpt. Alleen al de keurige manier waarop hij dat web heeft geweven! Gelukkig loopt het, dankzij Rob, Bob en Pop, goed af en leert Evert-Jan zijn lesje: voortaan eet hij zonder zeuren zijn poep op.

Wil je het boek lezen?Evert-Jan, een poepvlieg met smetvrees in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pépé Smit. Lezen Evert-Jan, een poepvlieg met smetvrees Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN