Puur jezelf

Puur jezelf - Sonja Bakker | Nextbestfoodprocessors.com

..., kunst, dans, literatuur en de natuur als inspiratie ... Puur Jezelf - Home | Facebook ... . Ben moeder van twee tieners; zoon en dochter. Genoot mijn opleidingen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (1988 - 1994), alwaar Puur Jezelf Voor Jezelf, Uithuizen. 70 likes. Puur jezelf Voor Jezelf is een praktijk voor kind en gezin. Als voedingsdeskundige en kinder-jeugd coach begeleid ik kinderen en ouders. PUUR ZIJN, praktijk voor Sensi-therapie, TuiNa Massage en Reiki Healing ter ondersteuning om weer helemaal puur jezelf (authentiek) te zijn.Als je vanuit je pure zelf kunt leven, voel je je kr ... Puur Jezelf - Heidi Stiegelis - psycholoog - trainer ETEN ... ... .Als je vanuit je pure zelf kunt leven, voel je je krachtig en kun je genieten van het leven. prikkel jouw pure potentie "Als je hoofd en hart niet verbonden zijn met elkaar, komt er niets uit" - Documentaire Down to Earth Wil jij ook PUUR jezelf zijn in je werk? Puur vertelt iets over mij maar ook iets over jou. Over je diepste zelf en het oer-verlangen om je hart te volgen. Over weer in verbinding komen met jezelf en alles wat er in jou leeft. Zowel je pijn als je passie, zowel je kwetsbaarheid als je kracht. Centrum Puur gaat over thuiskomen bij jezelf. Puur Jezelf, Woudenberg. 109 likes. Kom in balans door aandacht voor je huid, lichaam en geest en laat je verwennen met een massage, schoonheidsbehandeling of door Reiki. Dolfijnen; zwemmen met wilde dolfijnen in Hawaii. Zwemmen met wilde dolfijnen is helend en genezend en brengt je weer in contact met jezelf. Laat de wilde dolfijnen van Hawaii je verwelkomen met hun liefdevolle en speelse energie. Met ze zwemmen, tot rust en ontspanning komen en weer leven vanuit je hart en ziel. Een inspirerende vakantie, een helende reis om het pure in jezelf weer te voelen. Praktijk Puur zijn biedt energetische en lichaamsgerichte therapie aan (hoog)gevoelige kinderen, jongeren en vrouwen. Daarnaast is Praktijk Puur zijn gespecialiseerd in hooggevoeligheid en spanningsklachten (zoals burnout, pijn , vermoeidheid en slaapproblemen) . Puur Jezelf. 57 likes. Puur Jezelf is voor iedereen die beter voor zichzelf wilt zorgen. Ons motto is: Gezelligheid geeft gezondheid, en gezondheid laat je stralen! Puur zijn vanuit jezelf - In je eigen kracht - leven wat bij jou past...

INFORMATIE

AUTEUR
Sonja Bakker
DIMENSIE
4,48 MB
BESTANDSNAAM
Puur jezelf.pdf

OMSCHRIJVING

Welke dromen heb je en wat heb je nodig om die te realiseren? Hoe blijf je overeind tijdens de reis van dorpsmeisje naar bekende Nederlander? Wat zijn jouw specialiteiten en uit welke bronnen kun jij putten om voluit en puur jezelf te worden en te blijven?De antwoorden op jouw levensvragen liggen niet ver weg, maar dichtbij. Ze liggen verborgen in de grond van jouw hart. Sonja Bakker, die met haar praktische dieetboeken als gewichtsconsulente razendsnel een bekende Nederlander werd, weet dit als geen ander. Zij hield de afgelopen jaren een dagboek bij, ontdekte wie zij was en wat zij in haar mars had.Als een gids, die de toppen en de dalen van de bergen kent, beschrijft ze haar eigen ontdekkingsreis, geeft ze praktische tips en schrijfopdrachten waarmee ze op een meeslepende en speelse manier vertelt hoe jij, net als zij, je eigen pure kracht kunt ontdekken.

Wil je het boek lezen?Puur jezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sonja Bakker. Lezen Puur jezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN