In tien stappen zen

In tien stappen zen - Owen O'Kane | Nextbestfoodprocessors.com

... minder stress en angst en een heldere start van elke dag ... In tien stappen zen | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Het maakt gebruik van een unieke combinatie van mindfulness, cognitieve gedrag-, emdr- en psychotherapieën. Hoe bevrijd je je hoofd van stress, ... In tien stappen zen is een praktische gids waarin psychotherapeut Owen O'Kane je in tien stappen naar een heldere start van de dag leidt. Door middel van simpelen een effectieve oefeningen leer je om stress en negatieve gevoelens los te laten en de geest helder te krijgen. Oefenprogramma voor de geest van tien minuten per dag v ... In tien stappen zen, Owen O'Kane - Ebook - 9789402758016 ... ... . Oefenprogramma voor de geest van tien minuten per dag voor meer rust, het doorbreken van negatieve denkpatronen en voor een positieve levenshouding.; Door Owen O'Kane In tien stappen zen : tien minuten per dag, voor een gelukkiger en gebalanceerder leven | sint-niklaas In slechts tien minuten per dag een evenwichtig en gelukkig leven Elke dag staan we tien minuten onder de douche, zijn we tien minuten bezig om het ontbijt te maken en eten het in tien minuten op, maar wat als we in diezelfde tien minuten de perfecte mindset creëren om de dagelijke uitdagingen aan te gaan? In tien stappen zen is een praktische gids waarin psychotherapeut Owen O'Kane je in ... In tien stappen zen online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid ....

INFORMATIE

AUTEUR
Owen O'Kane
DIMENSIE
4,88 MB
BESTANDSNAAM
In tien stappen zen.pdf

OMSCHRIJVING

In slechts tien minuten per dag een evenwichtig en gelukkig leven Elke dag staan we tien minuten onder de douche, zijn we tien minuten bezig om het ontbijt te maken en eten het in tien minuten op, maar wat als we in diezelfde tien minuten de perfecte mindset creëren om de dagelijke uitdagingen aan te gaan? In tien stappen zen is een praktische gids waarin psychotherapeut Owen O'Kane je in tien stappen naar een heldere start van de dag leidt. Door middel van simpelen een effectieve oefeningen leer je om stress en negatieve gevoelens los te laten en de geest helder te krijgen.

Wil je het boek lezen?In tien stappen zen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Owen O'Kane. Lezen In tien stappen zen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN