Rake Vragen

Rake Vragen - Siets Bakker | Nextbestfoodprocessors.com

...beweging te komen en iets te bedenken dat nog wel kan, met deze lock down ... vragen | Systemisch Wijzer ... . "Deze dagelijkse starts geven mijn dag tijdens de lock down structuur. ... Rake vragen is een rake titel die de aandacht trekt, schurend allitereert maar bovenal ook de lading gewoon dekt. Rake Vragen zijn bruikbaar om beweging te krijgen in situaties die vastzitten, is de veelbelovende ondertitel. Siets Bakker brengt die belofte binnen handbereik met de praktische wijze waarop ze het thema systemisch werk behandelt. Geen zwaar betoog om de lezer te overtuigen van ... 'Rake vragen / Kaar ... Moeiteloos een verschil maken. Dat is het ... - Rake Vragen ... . Geen zwaar betoog om de lezer te overtuigen van ... 'Rake vragen / Kaartspel' door Siets Bakker - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Met 'Rake Vragen' willen we door jou aan het werk gezet worden. Stuur jouw vraag (over jouw woonplaats of regio) in die wij moeten uitwerken. Omroep West. z 0 km B 17°C Nieuws. Dossier ... Rake Vragen zijn vragen die beweging brengen. In zakelijke situaties en privé. De vraag maakt namelijk iets los wat vast zat. Vaak weet je niet eens dat er iets vast zat of waar het precies in zit. "Rake Vragen brengen verrassende inzichten en het is een mooie manier van intuïtief samen coachen in mijn intervisiegroep." "Ik gebruik als (team)coach en organisatieopsteller de Rake Vragen regelmatig. Het is een speelse manier van werken die bijzonder effectief is. Een aanrader!" "Het is meteen raak bij Rake Vragen. Is Den Haag een stad of een dorp? Het is een veel gestelde vraag. Waarom? Omdat Den Haag nooit stadsrechten zou hebben gehad. Maar in de Hofstad wonen volgens de cijfers van het CBS in februari ... Team Rake Vragen rijdt daarom richting het oosten op zoek naar antwoorden. Het elektriciteitsnetwerk naar huizen toe zit toch onder de grond? Nou niet dus, althans niet in de Krimpenerwaard. Het is een eye-catcher in de Leidse binnenstad; Molen de Valk. Met zijn hoogte steekt de oude korenmolen ui...

INFORMATIE

AUTEUR
Siets Bakker
DIMENSIE
9,82 MB
BESTANDSNAAM
Rake Vragen.pdf

OMSCHRIJVING

Stop met hard werken om problemen op te lossen. Vooral die problemen die steeds in een andere vorm terugkomen. Zoek naar de reden waarom het probleem in kwestie een goede oplossing is. Vind wat er vast zit. Rake Vragen helpen je. Door het stellen van Rake Vragen komt er beweging in situaties die vastzitten. In werk en privé. Bij jezelf of anderen. Door vragen als: Van wie is dit probleem? Is het van jou of hoort het elders? Of: Waar moet de toestemming voor beweging vandaan komen? En: Wat raak je kwijt als je dit probleem niet meer hebt? Stap voor stap leer je in dit boek hoe je dat doet, Rake Vragen stellen. Je krijgt kant-en-klare Rake Vragen. Je leert ook hoe je zelf je eigen Rake Vragen kunt formuleren. En hoe je de vraag zo kunt stellen dat het raak is. Siets Bakker (1973) heeft in haar vak als organisatieadviseur tientallen directies en MT's begeleid in hun verandervraagstukken. Ze is een voorloper als het gaat om toegepast systemisch werk. Siets is opgeleid als begeleider van familie- en organisatieopstellingen maar vindt het veel interessanter om vormen te vinden waarin systemische kennis op een dagelijkse en praktische manier kan worden toegepast. Het boek Rake Vragen is het resultaat van haar kennis en expertise.

Wil je het boek lezen?Rake Vragen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Siets Bakker. Lezen Rake Vragen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN