Runen, de weg naar binnen

Runen, de weg naar binnen - Sonja Muller | Nextbestfoodprocessors.com

...je verbeeldingskracht met de bedoeling meer over jezelf en je diepere gevoelens te leren en te ervaren ... Runen | Paramerlina.jouwweb.nl ... . Er is moed voor nodig om de beelden die in je opkomen op te schrijven en te zien wat je onderbewuste je te zeggen heeft. De schrijfster geeft zich bloot door zelf een visualisatiereis aan de hand van de betekenis van de runen te maken en de ... Fnac: Vierentwintig paden naar spiritueel bewustzijn, Runen, de weg naar binnen, Sonja Muller". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Run ... Runen, de weg naar binnen - Sonja Muller - 9789074358446 ... ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Runen op Online orakels, Stel uw vraag aan het runenorakel, ontdek uw persoonlijke runensteen of trek uw steen van de dag Runen, de weg naar binnen Sonja Muller. 0. Verschenen in 2012 bij De Ring. Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Religie & Spiritualiteit Aantal pagina's 48 Uitgeverij De Ring Laatste editie 13 november 2012 ISBN 9789074358446 + Boekinformatie wijzigen. Jouw boekenplank Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt. - Lees meer Runen, de weg naar binnen (eBook) Sonja Muller is een geweldige auteur. Download en lees het boek Runen, de weg naar binnen op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Runen, de weg naar binnen in PDF, ePUB, MOBI. "Runen, de weg naar binnen", neemt je mee over Bifrost, (de regenboogbrug uit de noordse mythologie). Dit Aett wordt ook wel de Aett van Hagalaz genoemd, naar het eerste teken binnen deze reeks. De runen in deze reeks worden, in abstracte zin, toegeschreven aan woeste natuurkrachten, zowel binnen als buiten de mens. De god Heimdall, aartsvijand van Loki, wordt voorgesteld als een bedachtzame wachter. Runen, de weg naar binnen Vierentwintig paden naar spiritueel bewustzijn. Sonja Muller . Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 14,95. Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. in winkelwagen naar verlanglijst Bestel Runen, de weg naar binnen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Drie runen orakel. Met de runenstenen heb je de mogelijkheid inzicht te krijgen in bepaalde problematiek. Het drie runen orakel geeft aan wat de situatie op dit moment is, tot welke a...

INFORMATIE

AUTEUR
Sonja Muller
DIMENSIE
8,88 MB
BESTANDSNAAM
Runen, de weg naar binnen.pdf

OMSCHRIJVING

"Runen, de weg naar binnen", neemt je mee over Bifrost, (de regenboogbrug uit de noordse mythologie). De etherische brug die de mensen met de goden verbindt. Of anders gezegd; je dagelijkse denken krijgt pauze om plaats te maken voor je verbeeldingskracht.Je hoeft geen Runen bestudeerd te hebben om door middel van hun basisbetekenis, een betekenis die op menselijke emoties en gevoelens is gebaseerd, je op je pad te laten begeleiden.Je vertrekt vanuit je dagbewustzijn naar je gevoelsbewustzijn.Ik neem je mee op een van mijn eigen spirituele reizen, en geef je na ieder pad in de reis een opdracht voor je eigen reis. Door je fantasie en visualisatie de vrije loop te laten, confronteer je jezelf op een speelse manier met innerlijk onopgeloste zaken.

Wil je het boek lezen?Runen, de weg naar binnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sonja Muller. Lezen Runen, de weg naar binnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN