De schrijfbibliotheek - Het hoe

De schrijfbibliotheek - Het hoe - Jan Brokken | Nextbestfoodprocessors.com

...en thriller of een non-fictieboek is. Na De wil en de weg, volgens Mark Schaevers in Humo het interessantste schrijvershandboek dat in ons taalgebied op de markt is, richt Jan Brokken zich in Het hoe tot de meer gevorderde schrijvers ... Schrijfbibliotheek] Archieven - mieke bouma ... . Het componeren van een boek staat centraal in Het hoe, waarbij het Brokken niet uitmaakt of het een roman, een novelle, een thriller of een non-fictieboe Fnac: De Schrijfbibliotheek, over het schrijven van romans, verhalen en non-fictie, Het hoe, Jan Brokken". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . > De schrijfbibliotheek. De schrijfbibliotheek. Schrijven voor film, toneel en... Bekijk exemplaren. Paperback. De wil en de weg. Beki ... De Schrijfbibliotheek - Pak je pen en schrijf! & De ... ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . > De schrijfbibliotheek. De schrijfbibliotheek. Schrijven voor film, toneel en... Bekijk exemplaren. Paperback. De wil en de weg. Bekijk exemplaren. Paperback. Hoe schrijf je fantasy en... Bekijk exemplaren. Paperback. Schrijven voor theater - 13... Bekijk exemplaren. Paperback. Zo word je een geweldige......

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Brokken
DIMENSIE
7,65 MB
BESTANDSNAAM
De schrijfbibliotheek - Het hoe.pdf

OMSCHRIJVING

De schrijfbibliotheek - Het hoe 1e druk is een boek van Jan Brokken uitgegeven bij Uitgeverij Augustus. ISBN 9789045704616 Na De wil en de weg, volgens Mark Schaevers in Humo 'het interessantste schrijvershandboek dat in ons taalgebied op de markt is', richt Jan Brokken zich in Het hoe tot de meer gevorderde schrijvers. Het componeren van een boek staat centraal in Het hoe, waarbij het Brokken niet uitmaakt of het een roman, een novelle, een thriller of een non-fictieboek is. In alle literaire genres moet het verhaal pakkend verteld worden en het drama een dwingende intrige krijgen. Brokken plukt zijn voorbeelden uit de wereldliteratuur en soms ook uit zijn eigen lange ervaring als schrijver. Aan de hand van toneelstukken en films laat hij de finesses van de dramatische opbouw zien. Het hoe nodigt schrijvers uit tot nadenken over vorm, stijl, taal. Tegelijk spoort het aan tot grondig lezen.

Wil je het boek lezen?De schrijfbibliotheek - Het hoe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Brokken. Lezen De schrijfbibliotheek - Het hoe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN