De brug naar het eiland

De brug naar het eiland - Julie Klassen | Nextbestfoodprocessors.com

...is een historische roman boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn ... De brug naar het eiland, Julie Klassen | Donner ... . Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is een wereld op zich en Isabelle voelt zich er veilig. Maar ze wordt geplaagd door een terugkerende droom over een moord. 'De brug naar het eiland' van Julie Klassen is een historische roman boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn. Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is e ... De brug naar het eiland | RIEMER & WALINGA | De Boekverkoopers ... . Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is een wereld op zich en Isabelle voelt zich er veilig. Maar ze wordt geplaagd door een terugkerende droom over een moord. De brug naar het eiland. 'De brug naar het eiland' van Julie Klassen is een historische roman boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn. Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is een wereld op zich en Isabelle voelt zich er veilig. Maar ze wordt geplaagd door een terugkerende droom over een moord. De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Julie Klassen
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
De brug naar het eiland.pdf

OMSCHRIJVING

"De brug naar het eiland' van Julie Klassen is een historische roman boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn.Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is een wereld op zich en Isabelle voelt zich er veilig. Maar ze wordt geplaagd door een terugkerende droom over een moord. Of is het een herinnering? Isabelle weet niet meer wat ze moet geloven, zeker niet wanneer ze te horen krijgt dat iemand die zij vertrouwde in Londen is vermoord.Advocaat Benjamin Brooker onderzoekt de mysterieuze moord en komt terecht op Belle Island. Zijn voornemen om nooit meer een knappe vrouw op haar woord te geloven, wordt meteen op de proef gesteld als hij Isabelle ontmoet, hoofdverdachte in de moordzaak. Zij beweert dat ze het eiland al in geen tien jaar heeft verlaten, maar kan hij haar geloven? En wat moet hij met de gevoelens die hij voor haar begint te ontwikkelen?

Wil je het boek lezen?De brug naar het eiland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julie Klassen. Lezen De brug naar het eiland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN