Ik ben een ... - Dolfijn

Ik ben een ... - Dolfijn - Steve Macleod | Nextbestfoodprocessors.com

... Ik droomde over dolfijnen, begon ze te tekenen", zei Broadhurst ... Dolfijnen | Gewoon-spiritualiteit.nl ... . "Toen ben ik naar de Bahama's gegaan en heb ik twee weken met ze gezwommen. De eerste keer kwam er een dolfijn recht op me af. Dolfijnen (Delphinidae) zijn een familie van in zee levende walvisachtigen.Ze worden ook wel dolfijnachtigen, zeedolfijnen of echte dolfijnen (in tegenstelling tot de grondeldolfijnen) genoemd.Ze vormen een familie uit de onderorde der tandwalvissen (Odontoceti) en komen voor in alle wereldzeeën.. Er bestaan ongeveer 36 soorten dolfijnen verdeeld over 16 ges ... Dolfijn, Steve Macleod - Hardback - 9789461750853 | AKO boeken ... .. Er bestaan ongeveer 36 soorten dolfijnen verdeeld over 16 geslachten. Nicola zit op zwemles. Ze zou net zo goed willen kunnen zwemmen als een dolfijn. Familie Dolfijnen behoren tot de walvisachtigen. Er bestaan 2 soorten walvissen: Baleinwalvissen: deze walvissen worden zo genoemd omdat ze in hun bek geen tanden hebben. Maar een soort lange draden, het lijkt een beetje op enorme borstelharen. Tandwalvissen: deze walvissen worden zo genoemd omdat, de naam zegt het al, deze walvissen tanden in hun bek hebben. De dolfijn behoort tot deze groep... Hey:-ik ben eren, ik moet op school deze dinsdag een spreekbeurt van dolfijn doen ik vind dolfijnen heel leuk dank u vor dit te leze eren. Lizzie, 15-05-2008 16:26 #20 Ik vind jou spreekbeurt helemaal geweldig maar 1 ding, er zijn tog geen 61 soorten? Nicoline, 01-05-2008 10:02 #19 hoi ik ben daphne en ik ben 10 ik hou heel veel van dolfijnen. ik ga wel eens naar het dolfinarium en vindt de kunstjes dan heel mooi van die dolfijnen, ik mocht ook een keer een dolfijn aaien en hem een kusje geven. ik doe mijn spreekbeurt ook over dolfijnen en hier kon ik wel wat informatie van pikken. je mag toch wel de informatie stelen... Armoo Ik Ben Een Dolfijn has 10 posts on their Instagram profile. Follow their account to see all their photos and videos. Een dolfijn doet graag een d...

INFORMATIE

AUTEUR
Steve Macleod
DIMENSIE
10,82 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben een ... - Dolfijn.pdf

OMSCHRIJVING

Een dolfijn doet graag een dutje. Hij kan wel 10 minuten zijnadem inhouden. En hij zoekt eten door goed te luisteren.Dit en meer kom je te weten in Ik ben een dolfijn.Ik ben een dolfijn is een deeltje in de leesserie AV+.De AV+ boeken zijn bedoeld voor kinderen van 4 tot 7jaar, dus voor kinderen die nog niet kunnen lezen én voorbeginnende lezers.Elk boekje bevat een korte hoofdtekst in een grote letter(geschikt voor zelf lezen) en een langere tekst in een kleinereletter (geschikt voor voorlezen of samen lezen). Achterinstaat een overzicht van kernwoorden per pagina.De AV+ leesserie is speciaal ontwikkeld om de woordenschatvan jonge kinderen te vergroten. Dat is een belangrijkevoorwaarde voor een beter leesbegrip later.Bij de AV+ boeken hoort een website met interessanteextra's (ook voor het digibord): luistertekst, filmpjes,puzzeltjes, weblinks, quizjes en een diavoorstelling.Een leuke manier voor kinderen om de wereld te ontdekken!

Wil je het boek lezen?Ik ben een ... - Dolfijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steve Macleod. Lezen Ik ben een ... - Dolfijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN