Timo en de oppasninja 2 - Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek

Timo en de oppasninja 2 - Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek - Lisa Boersen | Nextbestfoodprocessors.com

...deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen ... Timo en de Oppasninja krijgen koninklijk bezoek ... . De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. Maar dan staat er opeens (en geheel onverwacht) bezoek op de stoep. Kroonprinses Sumiko is naar Europa gevlogen omdat zij ook weleens wat van de wereld wil zien. Yushi staat erop dat ze meteen teruggaat, maar Sumiko heeft een eigen willetje. Tweede deel in de serie van Lisa Boersen Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek is het tweede ... Timo en ... Timo en de oppasninja 2 - Timo en de oppasninja krijgen ... ... . Tweede deel in de serie van Lisa Boersen Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek is het tweede ... Timo en de Oppasninja krijgen koninklijk bezoek. Yushi is geen gewone oppas... Hij is een oppasninja! In dit tweede deel in de serie krijgen Timo en de oppasninja onverwacht bezoek. Vlot leesbaar, fantasierijk verhaal met verfijnde pentekeningen. Grappig, spannend en avontuurlijk: een aanrader voor de beginnend lezer of om lekker voor te lezen! Tweede deel in de serie van Lisa Boersen Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek is het tweede deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek is het tweede deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. Timo en de oppasninja 2 - Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek (eBook) Hallo! ... maar Sumiko heeft een eigen willetje.Tweede deel in de serie van Lisa BoersenTimo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek is het tweede deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ... Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek is het tweede deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Boersen
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Timo en de oppasninja 2 - Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek.pdf

OMSCHRIJVING

Yushi is geen gewone oppas... Hij is een oppasninja! In dit tweede deel in de serie krijgen Timo en de oppasninja onverwacht bezoek. Vlot leesbaar, fantasierijk verhaal met verfijnde pentekeningen. Grappig, spannend en avontuurlijk: een aanrader voor de beginnend lezer of om lekker voor te lezen! Onverwacht bezoek Yushi, de oppasninja uit het koninkrijk Ishimoko, heeft besloten om nog wat langer bij Timo te blijven. Maar dan staat er opeens (en geheel onverwacht) bezoek op de stoep. Kroonprinses Sumiko is naar Europa gevlogen omdat zij ook weleens wat van de wereld wil zien. Yushi staat erop dat ze meteen teruggaat, maar Sumiko heeft een eigen willetje. Tweede deel in de serie van Lisa Boersen Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek is het tweede deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. De coole illustraties zijn van Edwin Rhemrev. Hiiiii-ya!

Wil je het boek lezen?Timo en de oppasninja 2 - Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Boersen. Lezen Timo en de oppasninja 2 - Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN