Costa Banana 2 - De ongelooflijke Ravi Ravioli

Costa Banana 2 - De ongelooflijke Ravi Ravioli - Jozua Douglas | Nextbestfoodprocessors.com

...ikkelijke badmeester, waarvoor hij de Hotze de Roosprijs ontving ... De ongelooflijke Ravi Ravioli eBook door Jozua Douglas ... ... . Het tweede avontuur van Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Fernando van Costa Banana. Bekroond auteur Jozua Douglas bewijst met De ongelooflijke Ravi Ravioli opnieuw dat hij de allergrappigste kinderboekenschrijver van Nederland is. Iedere fan van Roald Dahl zal smullen van Jozua Douglas' boeken. Costa Banana 2 - De ongelooflijke Ravi Ravioli is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Costa Banana 2 - De ongelooflijke ... Lees dan!: De ongelooflijke Ravi Ravioli (Costa Banana #2 ... ... . We raden u aan het boek van Costa Banana 2 - De ongelooflijke Ravi Ravioli PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Costa Banana 2 - De ongelooflijke Ravi Ravioli Costa Banana 2 De ongelooflijke Ravi Ravioli. Uitverkocht. Artikelnummer: 9789026140938-LB Categorie: Kinder 5-12 jaar. Extra informatie; Extra informatie. Auteur: Jozua Douglas. Staat van boek: Gerelateerde producten. Heksje Lilly De magisch schoolreis 7-9 jaar Het tweede avontuur van Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Fernando van Costa Banana. Bekroond auteur Jozua Douglas bewijst met De ongelooflijke Ravi Ravioli opnieuw dat hij de allergrappigste kinderboekenschrijver van Nederland is. Iedere fan van Roald Dahl zal smullen van Jozua Douglas' boeken. Ravi Ravioli komt met zijn assistent en geeft een daverende show voor de president en zijn familie. De president raakt helemaal in de ban van de hypnotiseur, maar zijn dochter en zoon hebben door dat er iets niet klopt en dat Ravi Ravioli kwalijke plannen heeft met Pablo Fernando en Costa Banana…....

INFORMATIE

AUTEUR
Jozua Douglas
DIMENSIE
11,50 MB
BESTANDSNAAM
Costa Banana 2 - De ongelooflijke Ravi Ravioli.pdf

OMSCHRIJVING

Het tweede avontuur van Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Fernando van Costa Banana. Bekroond auteur Jozua Douglas bewijst met 'De ongelooflijke Ravi Ravioli' opnieuw dat hij de allergrappigste kinderboekenschrijver van Nederland is. Iedere fan van Roald Dahl zal smullen van Jozua Douglas’ boeken. Als president Fernando de spectaculaire magische show van hypnotiseur Ravi Ravioli op televisie ziet, nodigt hij hem meteen uit. Fernando wil meer weten over de ongelooflijke kunsten van de hypnotiseur. Al gauw raakt de president helemaal in de ban van Ravi en doet alles wat hij zegt. Maar is Ravi Ravioli wel te vertrouwen? Rosa en Fico gaan op onderzoek uit en doen een vreselijke ontdekking.

Wil je het boek lezen?Costa Banana 2 - De ongelooflijke Ravi Ravioli in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jozua Douglas. Lezen Costa Banana 2 - De ongelooflijke Ravi Ravioli Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN