Jommeke 071. de sprekende ezel

Jommeke 071. de sprekende ezel - Jef Nys | Nextbestfoodprocessors.com

...het kasteel moeten verlaten als hen leven hun lief is ... Jommeke #71 - De sprekende ezel (Issue) ... . Jommeke en Flip vermoeden bedrog, terwijl de andere vrienden in de sprekende ezel geloven. Jommeke ontdekt later in de kamer van de butler een bandopnemer met de stem van de ezel en Flip ontdekt hoe de stem uit de keel ... De list met de sprekende ezel wordt door Jommeke doorzien en Anatool wordt ontmaskerd. Filiberke schenkt zijn kasteel aan een pater die er weeskinderen in onder kan brengen. Lees meer Lees minder. Overige productgegevens. Hel ... Jommeke 71 De sprekende ezel - stripinfo.be ... . Lees meer Lees minder. Overige productgegevens. Held Jommeke. Reeks/Deel Jommeke 71 Uitgavereeks Jommeke - Relook. ISBN Jommeke; De sprekende ezel; Jommeke 71: De sprekende ezel . Auteur : Nys Jef: Reeks : Jommeke: Op een dag krijgt Filiberke een spoedbrief uit Italië. Zijn overgrootoom Giovanni is gestorven en laat hem een fortuin na. De volgende ochtend staat er een chique slee met ... Ilse schreef over De sprekende Ezel: "Ik heb genoten van dit Jommekesverhaal waarin...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Nys
DIMENSIE
5,16 MB
BESTANDSNAAM
Jommeke 071. de sprekende ezel.pdf

OMSCHRIJVING

Filiberke krijgt een brief uit Italië. Professor Gobelijn vertaalt de brief en verneemt zo dat hij erft van zijn overgrootoom Giovanni. Filiberkes levensstijl ondergaat een grondige verandering. Jommeke en de Miekes ziet hij niet meer staan. Anatool krijgt ook iets in de gaten. Nadat Filiberke bedreigingen heeft ontvangen roept hij toch de hulp in van Jommeke. Met de Rolls-Royce, met chauffeur, vertrekken ze richting Italië. Onderweg worden een paar aanslagen verijdeld. In Italië wacht Anatool Filiberke op. Anatool doet zich voor als butler. De list met de sprekende ezel wordt door Jommeke doorzien en Anatool wordt ontmaskerd. Filiberke schenkt zijn kasteel aan een pater die er weeskinderen in onder kan brengen.

Wil je het boek lezen?Jommeke 071. de sprekende ezel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Nys. Lezen Jommeke 071. de sprekende ezel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN