Logistiek management & management accoun

Logistiek management & management accoun - Corbey | Nextbestfoodprocessors.com

...tfunctie willen vervullen in dit dynamische werkveld? Kies dan voor Logistics Management in Venlo, de logistieke hotspot van Nederland ... HBO Logistics Management ... . Logistiek, elk bedrijf heeft ermee te maken. Maar ga je liever de transportkant op, of de economische? Windesheim biedt je beide opleidingen. Wat is de betekenis van Logistiek management? Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 3 betekenissen van het woord Logistiek management. Door experts geschreven. Logistiek, een breed werkveld. Logistiek is een breed werkveld. Daarom heeft de opleiding Logistics Managem ... Logistiek Account Manager | YoungProfessionalVacatures.nl ... . Door experts geschreven. Logistiek, een breed werkveld. Logistiek is een breed werkveld. Daarom heeft de opleiding Logistics Management er voor gekozen om zich te richten op de processen binnen en tussen bedrijven. Het gaat ons daarbij om de goederenstromen, geldstromen, informatiestromen en planning van deze stromen in organisaties. 52 Logistiek manager salarrisen anoniem gerapporteerd door werknemers. Welk salaris verdient een Logistiek manager in uw regio?...

INFORMATIE

AUTEUR
Corbey
DIMENSIE
11,60 MB
BESTANDSNAAM
Logistiek management & management accoun.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat in op de goederenstroombeheersing (Logistiek Management) en de interne bedrijfseconomische berichtgeving (Management Accounting) van industriële bedrijven. Beide disciplines beschouwen dezelfde bedrijfsprocessen maar de invalshoeken verschillen aanzienlijk. Dit maakt dat logistiek managers en controllers elkaar vaak moeizaam begrijpen, zeker als bedrijven geconfronteerd worden met scherpe markteisen met betrekking tot levertijd en leverbetrouwbaarheid. Deze problematiek is onderwerp van dit boek. Enerzijds worden praktische benaderingen beschreven waarmee de berichtgeving en de beslissingsondersteuning kunnen worden verbeterd, anderzijds worden ook verklaringen aangedragen waarom de verschillen in invalshoeken bestaan. Het boek is door zijn praktische inslag waardevol voor (logistiek) managers en controllers. Daarnaast is het zeker op zijn plaats in logistieke of controllers-opleidingen.

Wil je het boek lezen?Logistiek management & management accoun in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corbey. Lezen Logistiek management & management accoun Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN