De nacht van de magiërs

De nacht van de magiërs - Yvan Delporte | Nextbestfoodprocessors.com

...eeuw werd Jezus' geboorte, inclusief het bezoek van de herders en later van de magiërs aan Bethlehem, in een aantal Spaanse steden door levende personen uitgebeeld ... Nacht van de Magie | HLN ... . Tegenwoordig hebben de meeste Spaanse steden op 5 januari een cabalgata, of optocht, waarin de 'drie koningen' op praalwagens door de binnenstad rijden en snoepjes uitdelen aan de toeschouwers. De Magiër staat voor zelfbewustzijn, slimheid, bewust en actief handelen, impulsiviteit en het nemen van initiatieven. De Magiër heeft de kracht en vaardigheid om iets in beweging te zetten en te realiseren. Hij staat voor problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot ee ... Het Belang van Limburg 65 - Johan en Pirrewiet - De Nacht ... ... . De Magiër heeft de kracht en vaardigheid om iets in beweging te zetten en te realiseren. Hij staat voor problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde gebracht zullen worden. Om Raymond E. Feist te verwelkomen bij zijn nieuwe uitgever (Luitingh), en om de lezers te attenderen op het verschijnen van De Vlucht van de Nachthaviken, is het korte verhaal De boodschapper in een miniboekje verschenen, aangevuld met het eerste hoofdstuk van De Vlucht van de Nachthaviken. Magiër 52 zoekresultaten voor 'Magiër' in 'Uit de oude goocheldoos'. Dinsdag 11 april 2017, 10.44 uur De drie onmisbare grepen Strikt persoonlijk: 10 magiërs over hun vak Dit keer heeft een tiental actieve Nederlandse goochelaars een vraa... Verhaaltijd = van even voor de keizertijd van Antonius tot zijn dood is ong. 3 jaar (218-221 n.C.) Het verhaal is chronologisch met af en toe (in het begin) een flash-forward in de vorm van voorspellingen van de magiers. Het speelt zich af rond de derde eeuw na Christus....

INFORMATIE

AUTEUR
Yvan Delporte
DIMENSIE
7,66 MB
BESTANDSNAAM
De nacht van de magiërs.pdf

OMSCHRIJVING

De sinistere tovenaar Ubiquitas bezit de gave van de alomtegenwoordigheid: hij kan tegelijkertijd op meerdere plaatsten aanwezig zijn! Johan en zijn trouwe metgezel Pirrewiet zullen met dit schurkachtige en ongrijpbare wezen de strijd moeten aanbinden. Onderweg hebben de twee moedige vrienden de leerling-heks Amandine en haar autoritaire moeder Myriam ontmoet. Ze doen hun best om hen te helpen de kale Berg te bereiken waar éénmaal per jaar alle bovennatuurlijke wezens bijeenkomen voor de Nacht van de Magiërs ... Pirrewiet zal daar leren het magische ritueel van de Bol van de Macht uit te voeren. En uiteraard is de boosaardige Ubiquitas vastbesloten het feest te verstoren!

Wil je het boek lezen?De nacht van de magiërs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvan Delporte. Lezen De nacht van de magiërs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN