Algemene juridische beroepsvorming

Algemene juridische beroepsvorming - L. Janssen | Nextbestfoodprocessors.com

...juridische beroepsvorming (Paperback). Algemeen juridische beroepsvorming sluit aan op de derde generatie eindtermen van het ESB-cluster ... Janssen Mr. Lydia - Algemeen juridische beroepsvorming. ... ... MBO Recht - Juridische beroepsvorming wordt 25 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van MBO Recht - Juridische beroepsvorming. Juridische Beroepsvorming.indd 5 16-4-2015 11:54:33. 6 wijze diensten te verlenen aan klanten in het juridische werkveld. Goede kennis van wet- en regelgeving, i ... Algemeen juridische beroepsvorming PDF Online ... .indd 5 16-4-2015 11:54:33. 6 wijze diensten te verlenen aan klanten in het juridische werkveld. Goede kennis van wet- en regelgeving, inzicht in juridische procedures, betrokkenheid bij mensen en bij maatschap- Algemeen Juridische beroepsvorming sluit aan op de derde generatie eindtermen van het ESB cluster Juridisch (CJU 01.4) en bevat de volgende modules:1. Inleiding recht2. Onderneming en recht3. Overheid en rechtDeze modules zijn in een toegankelijke taal geschreven en maken de cursist vertwrouwd met zijn toekomstige beroepspraktijk. Vraag Jij Je Ook Wel Eens Af Wat Jouw Rechten Zijn? Wat Mogen Overheidsinstellingen En Bedrijven Nu Precies Wel Of Niet Met Jouw Privégegevens? En Wat Moet Je Doen Als Je Een Juridisch Geschil Hebt Met Iemand? Als Je Het Antwoord Op Dit Soort Vragen Wilt Weten, Volg Dan De Cursus Algemeen Juridische Beroepsvorming Van Het NTI. Geen Gortdroge Juridische Stof, Maar Levendige Voorbeelden Die Je ... 9789037243833 Juridische beroepsvorming 2017 koop je vanaf 17.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Juridische beroepsvorming biedt alle instrumenten die de juridisch medewerker nodig heeft om in zijn werk succesvol te kunnen functioneren. 9 789037 227109. OM_Juridische_Beroepsvorming.indd All Pages Sociaal Juridische Beroepsvorming sluit aan op de derde generatie ein...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Janssen
DIMENSIE
8,79 MB
BESTANDSNAAM
Algemene juridische beroepsvorming.pdf

OMSCHRIJVING

Algemeen juridische beroepsvorming sluit aan op de derde generatie eindtermen van het ESB-cluster Juridisch (CJU 01.4) en bevat de volgende modules:1. Inleiding recht2. Onderneming en recht3. Overheid en rechtDe module Inleiding recht bestaat uit twee delen. Deel 1 biedt een kennismaking met het verschijnsel recht en deel 2 geeft een inleiding in het burgerlijk recht.De module Onderneming en recht bevat drie delen. In deel 1 wordt het overeenkomstenrecht beschreven. Het ondernemingsrecht staat centraal in deel 2 en deel 3 geeft een overzicht van het faillissementsrecht.De module Overheid en recht bestaat uit drie delen. De hoofdlijnen van het staatsrecht worden in deel 1 geschetst. In deel 2 komt aan aantal kernbegrippen van het strafrecht aan de orde en een aantal onderdelen van het bestuursrecht wordt in deel 3 beschreven.Deze modules zijn in toegankelijke taal geschreven en maken de cursist vertrouwd met zijn toekomstige beroepspraktijk. Opdrachten en vragen onderbreken de leerstof zodat de cursist de stof actief kan verwerken. Om de cursist enigszins vertrouwd te maken met het lezen en toepassen van wetteksten is een aantal wetteksten opgenomen.

Wil je het boek lezen?Algemene juridische beroepsvorming in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Janssen. Lezen Algemene juridische beroepsvorming Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN