Perinatologie

Perinatologie - M.L. Moore. Reda | Nextbestfoodprocessors.com

... Intensive Care Unit en Intensive Care Volwassenen te doen ... bol.com | Perinatologie | 9789031338979 | M.L. Moore | Boeken ... . Participatie in obstetrische high care (OHC) poliklinische en klinische 9789031338979 Perinatologie koop je vanaf 57.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Het Nederlands Tijdschrift voor Obstetrie en Gynaecologie (NTOG) is het officiële tijdschrift van de NVOG. De redactie wil de NVOG-leden en andere specialisten, werkzaam op het gebied van de gynaecologie, perinatologie en voortplantingsgeneeskunde, op de hoogte houden van ontwikkelingen op deze deelterreinen. Lees verder De aandachtsgebieden verloskunde en neonatol ... perinatologie - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek) ... . Lees verder De aandachtsgebieden verloskunde en neonatologie zijn in het Amalia kinderziekenhuis ondergebracht onder de paraplu van perinatologie. lees meer open de extra opties van dit blok. print pagina; sluit sluit de extra opties van dit blok. Naar uw afspraak Ingang: Hoofdingang Route: 795 ... Section Types. _anamneseAlgemeen: _bevindingen: diagnose: _zwangerschap: anamnese: baring: client: consent Neonatologie en Perinatologie Op de Vrouw-Kindeenheid is een aparte afdeling voor pasgeboren kinderen die (intensieve) zorg nodig hebben. Dit kan zijn omdat het kindje te vroeg geboren is, omdat het een te laag geboortegewicht heeft, omdat het ziek is, of omdat het om een andere reden meer zorg nodig heeft. Perinatologie. 33 likes. perinatologie.nl als platform om te delen. De PeriHub is een open platform vanuit een consortium van leveranciers dat voort komt uit de behoefte om te dele Expected Peak Velocity of Systolic Blood Flow in the MCA as a Function of Gestational Age: Home > Calculators > MCA Peak Systolic Velocity. The proximal middle cerebral artery is enlarged to to occupy more than 50% of the image and is sampled 2 mm after its origin from the internal carotid artery. The angle of the ......

INFORMATIE

AUTEUR
M.L. Moore. Reda
DIMENSIE
3,17 MB
BESTANDSNAAM
Perinatologie.pdf

OMSCHRIJVING

nietDe ontwikkeling in de zorg voor de pasgeborene hebben ook in de verpleegkunde geleid tot een specifiek belangstelling voor de perinatologie. Verpleegkundigen, werkzaam op verloskundige afdelingen hebben behoefte aan meer kennis over de neonatale zorg, terwijl verpleegkundige op afdelingen voor pasgeborenen meer inzicht willen krijgen in het proces van zwangerschap en geboorte.De vertaalde en door L.A.A. Kollee en dr. P.W.J. van Dongen grondig bewerkte Nederlandse editie van Newborn, family and nurse.

Wil je het boek lezen?Perinatologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.L. Moore. Reda. Lezen Perinatologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN