Berichten uit Ons Huis

Berichten uit Ons Huis - Sj. Schokker | Nextbestfoodprocessors.com

... Genre Korte verhalen, Literatuur & Romans Uitgeverij Meulenhoff Laatste editie 01 januari 2011 ISBN 9789081219327 + Boekinformatie wijzigen ... Laat ons barmhartig zijn voor ons gemeenschappelijk huis ... ... . Uit elkaar gaan Overlijden Inkomen verandert Onderhoud en reparatie Reparatieverzoek Klussen en verbouwen (ZAV) Gepland onderhoud Overlast melden Buurtbemiddeling Klanttevredenheid Over Ons Huis Organisatie Missie en visie Beleid Compliment geven Een klacht melden Nieuws Vacatures BERICHTEN VAN HET BLAUWE HUIS DOOR HELLA S HAASSE Samenvatting Het boek gaat over de komst avn de twee zussen Felicia van Wicke- Lunius en Nina Sanglas- Lunius. Zij komen voor een laatse groet aan hun ouderlijk huis voor het wordt afgebroken en er een serviceflat op wordt gebouwd. De twee zussen br ... Nieuwe woning gedichten & mooie korte nieuwe woning gedichtjes ... . Zij komen voor een laatse groet aan hun ouderlijk huis voor het wordt afgebroken en er een serviceflat op wordt gebouwd. De twee zussen brengen in de vroeger zo rustige buurt heel wat ... Als Ons Huis volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wij werken nu thuis en dat betekent dat onze dienstverlening anders is dan je van ons gewend bent. Hieronder lees je informatie over onze bereikbaarheid en concrete maatregelen op dit moment: Ons kantoor blijft gesloten voor de vrije inloop. Ook onze wijkkantoren zijn ook gesloten. Over ons. Sinds we in in 1986 in Oudwoude zijn komen wonen, is het verzamelen van materialen en informatie over de Tweede Wereldoorlog begonnen. Dat ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sj. Schokker
DIMENSIE
5,88 MB
BESTANDSNAAM
Berichten uit Ons Huis.pdf

OMSCHRIJVING

Sjoerd Schokker ( Den Helder, 1936) was in zijn werkzame leven psychotherapeut, chauffeur en kok op de grote vaart. Aan de wal enigszins tot rust gekomen zette hij zich aan het schrijven van schetsen over de belevenissen van de oudere man. Gezegend met een groot gevoel van humor en een karakteristieke stijl die uitblinkt door bondigheid en gevoel voor het absurde, schreef hij deze schetsen over de heer De Man, zijn vriend Van Dijk en andere bewoners van Het Huis.

Wil je het boek lezen?Berichten uit Ons Huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sj. Schokker. Lezen Berichten uit Ons Huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN