Lastige Mensen Coachen

Lastige Mensen Coachen - Joseph t. Straub | Nextbestfoodprocessors.com

...er jezelf en 'die ander' kijkt. Vraag jezelf eens af: als je zelf kunt bepalen waar je je kostbare tijd en energie aan geeft, en deze collega is zo lastig, vervelend of wat dan ook… ... 5 typen lastige collega's om mee samen te werken; hoe mee ... ... . Deze mensen hebben een lage klaagdrempel. Of misschien hebben zij wel het gevoel niet serieus genomen te worden en is hun probleem niet opgelost. Lastige klanten. Wat is lastig? Zijn de klanten lastig of vertonen ze gedrag wat als lastig wordt ervaren door de klachtenbehandelaars, waarvan ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan? Mensen houden niet zo van veranderingen. Ze doen er soms alle moeite voor om bij hun oorspronkelijke standpunt te blijven en de dingen bij het oude te laten. Dat gesputter is niet altijd onterecht. Misschien is jouw idee g ... Kernkwadranten: Omgaan met 'lastige' mensen | Coachcenter ... . Ze doen er soms alle moeite voor om bij hun oorspronkelijke standpunt te blijven en de dingen bij het oude te laten. Dat gesputter is niet altijd onterecht. Misschien is jouw idee gewoon een slecht idee. Vaker nog hebben mensen niet zozeer weerstand tegen jouw idee, maar voelen ze zich overvallen. In welke situaties kun je weerstand verwachten en hoe ga ... Het meer praktische deel gaat over het coachen van verschillende soorten mensen en in verschillende soorten contexten (loopbaancoaching, teamcoaching, lastige mensen, leerlingen, van ziekte herstellenden en coaching van ethische kwesties). Opvallend is wel dat hij hierbij de dierenvergelijking alleen inzet bij de lastige mensen. Krachtgericht coachen: Een aanpak voor diepgaand leren en effectief functioneren (2e druk). Amsterdam: ... Men noemt dat het aanboren van het psychologisch kapitaal van mensen, ... maar de toepassing ervan blijkt lastiger dan het lijkt. Zowel mensen die zelfstandig reflecteren als coaches zijn vaak gericht op denken....

INFORMATIE

AUTEUR
Joseph t. Straub
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
Lastige Mensen Coachen.pdf

OMSCHRIJVING

U vindt ze in elk bedrijf. Ze werken u op de zenuwen, hinderen u in uw werk en zorgen ervoor dat u 's nachts ligt te woelen. Wie zijn ze? Lastige mensen.Tot deze groep behoren: stressgevoelige mensen die u smeken hen een plezier te doen, u vragen hun deadline te verlengen of hun werklast te verminderen; betweters die op alles wel een antwoord hebben; commentaargevers die geen enkele beslissing als definitief aanvaarden en paniekzaaiers die met verbazend gemak de boel op stelten zetten.Laat deze lastige mensen uw leven niet verzuren! Deze pocket legt uit hoe u met dit type mensen moet omgaan, of het nu om ondergeschikten, collega's ofsuperieuren gaat. Dit boek leert u een stapje terug te zetten, te kalmeren, prikkelbare mensen correct aan te pakken en een manier te zoeken om met dit type mensen om te gaan.Over de auteur: Joseph T. Straub is vroeger manager geweest van verschillende bedrijven en is nu professor aan het Valencia Community College in Orlando, Florida. Hij is de auteur van negentig artikelen en zestien boeken.

Wil je het boek lezen?Lastige Mensen Coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joseph t. Straub. Lezen Lastige Mensen Coachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN