Omringd door water

Omringd door water - Stephanie Butland | Nextbestfoodprocessors.com

...nd, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19 ... Eco-friendly staalframebouw omringd door water ... ... .95 Omringd door water. [Stephanie Butland; Inge de Heer] -- Terwijl een vrouw probeert om te gaan met de dood van haar man, ontdekt ze een groot geheim in zijn leven. Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for ... Met zinnen als een 'stilleven' en met aangrijpende woorden vertelt schrijfster Stephanie Butland in "Omringd door water" het verhaal van Elizabeth; ze verloor haar man; van Patricia, ze verloor haar zoon; van Blake&Andy, ze verloren een vriend. Michael Gray verdronk toen hij Kate Mickletwaite uit het ijskoude wate ... GC3EPFB Omringd door water (Unknown Cache) in Drenthe ... ... . Michael Gray verdronk toen hij Kate Mickletwaite uit het ijskoude water had gered. Kornwerderzand, een dorp in gemeente Súdwest-Fryslân in Nederland, poort tot Europa voor water, vissen en mensen. Dorp met een eigen afrit op de A7/E22, een dorp met 14 huizen, een dorp met geschiedenis en toekomst. Het dorp is omstreeks 1928 gebouwd voor werkers aan de Afsluitdijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Stephanie Butland
DIMENSIE
7,87 MB
BESTANDSNAAM
Omringd door water.pdf

OMSCHRIJVING

Elizabeth is gelukkig getrouwd met politieagent Michael. Haar wereld stort echter in als ze hoort dat haar man verdronken is terwijl hij het leven redde van een jonge vrouw, Kate. Het lijkt een heldendaad, maar was het dat wel? Langzaam wordt duidelijk dat Elizabeth pas na Michaels dood haar onkreukbare man, de liefde van haar leven, werkelijk leert kennen.Omringd door water is een intense roman over verlies, liefde, waarheid en leugens. Na het lezen van deze roman zul je nooit meer met dezelfde ogen naar je geliefde kijken.`Ik heb ervan genoten. Ik zat er zo in dat het voelde alsof ik waarheden en leugens ontdekte van vrienden van me. Louise Douglas, schrijfster van De liefde van mijn levenDe ideale combinatie van Maggie O`Farrell en Alice Munro met een vleugje Jody PicoultOmringd door water is het romandebuut van de Britse schrijfster Stephanie Butland.

Wil je het boek lezen?Omringd door water in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephanie Butland. Lezen Omringd door water Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN