De trukendoos voor ouders

De trukendoos voor ouders - Ute Glaser | Nextbestfoodprocessors.com

...uilen veel en dat kan heel frustrerend en uitputtend zijn ... Tips bij vergeetachtigheid | Gids ADHD bij kinderen ... . (8) 'De Trukendoos Voor Ouders', door Ute Glaser Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit boek las. Lekker in de voorjaarsvakantie, kindjes naar bed, mamma op de bank, beentjes omhoog en boekje lezen. Heerlijk! En daar leent dit boek zich ook goed voor. Het is makkelijk geschreven, leest lekker vlot (een 'pageturner'?). Sonja Kimpen (Siegen, 10 april 1959) is een Belgisch gezondheidscoach, auteur en tv-presentator.. Biografie. Kimpen behaalde een master in de lichamelij ... De trukendoos voor ouders : de 200 beste opvoedingstrucs ... ... .. Biografie. Kimpen behaalde een master in de lichamelijke opvoeding aan de Katholieke Universiteit Leuven.Ze is voornamelijk gekend als gezondheidscoach en auteur. Kimpen geeft cursussen en individuele begeleiding, veelal gericht op afslanken, gezondheid en stressmanagement. De trukendoos voor ouders de 200 beste opvoedingstrucs van ouders voor ouders door: Glaser, Ute, et al. Jaar: (2011) Hoezo lastige puber?! nieuwe inzichten voor ouders door: Tietjens, Laura Jaar: (2011) Wie weet heb je wat aan de trukendoos van een collega-moeder of professional. Helaas is er nooit 1 boek die alle lading dekt, jij blijft de expert als ouder. Zolang de juf nog geen beren ziet zou ik idd wachten met het te noemen, maar het is uiteindelijk ook best handig voor hen. Maar wat nou als je zelf een fixed mindset hebt? Als je dan gaat richten op het stimuleren van een growth mindset bij je kind (lees: de trukendoos opentrekken), gaat niet werken. Je bent namelijk zelf het levende voorbeeld voor je kind. Leef het voor! Meer en meer werd de sleutel tot ons fijne gezin ons duidelijk: persoonlijk leiderschap. Veel (groot)ouders moeten bij elke maaltijd de trukendoos uit de kast trekken om kinderen gevarieerd te laten eten. Herkenbaar? Zo hou je het leuk aan tafel met kleintjes die alleen'nee'en ... Net als ik op het punt sta om mijn frustratie er even lekker uit te gooien, valt mijn oog op de volgende oproep: 'Als blijk van waardering, voor alle ouders die proberen te balanceren tussen hun eigen (thuis) werk en huiswerk makende kinderen en die even zouden willen gillen, nodigen we alle Nederlanders uit om zaterdagavond 19:00 uur één minuut heel hard te gillen, uit je raam of in je ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ute Glaser
DIMENSIE
11,25 MB
BESTANDSNAAM
De trukendoos voor ouders.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zou er gebeuren als je met je vastbesloten tandenpoetsweigeraar de waanzinnige tandenborstel uitprobeert? Of als je samen met je notoire groentehater stukken paprika al knabbelend in haaien verandert? De trukendoos voor ouders onthult 200 tips en trucs van ervaren moeders en vaders, die je helpen om alledaagse problemen in je gezinsleven op een vrolijke en ontspannen manier aan te pakken. In bad, tijdens het eten, slapen, onderweg de hoofdstukken zijn ingedeeld in de bekendste probleemzones. Of je duikt meteen in de trukendoos en laat je inspireren. Probeer het een en ander bij de eerstvolgende gelegenheid uit. In elk hoofdstuk vind je extra praktische ideeën die je bij de opvoeding kunnen helpen.

Wil je het boek lezen?De trukendoos voor ouders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ute Glaser. Lezen De trukendoos voor ouders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN