Het laatste offer

Het laatste offer - Petra Hammesfahr | Nextbestfoodprocessors.com

...ant boek. Dit is zeer zeker niet de Nederlandse Dan Brown! De theorieen die de schrijfster naar voren brengt raken kant nog wal ... Het laatste offer (e-Book) - Simone van der Vlugt | Boeken.com ... . "Het laatste offer"is een literaire thriller. Het genre werd in Nederland vooral in de laatste jaren erg populair, waarschijnlijk mede onder invloed van de thrillers van Nicci French. Simone van der Vlugt, Saskia Noort, Esther Verhoef en Manon Drift zijn vertegenwoordigers van dit genre in Nederland. Het laatste offer. In Het Laatste offer zullen een vermiste archeoloog, een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte e ... bol.com | Het laatste offer, Simone van der Vlugt ... ... . Het laatste offer. In Het Laatste offer zullen een vermiste archeoloog, een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte en een geheim dat de wereld versteld zal doen staan Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt. In Het laatste offer doet een archeoloog een belangrijke ontdekking in Egypte.Birgit, werkzaam op een makelaarskantoor in Alkmaar, raakt bij deze ontdekking betrokken via Jef, die ze in een discotheek ontmoet en na een verdere seksuele kennismaking spoorloos verdwijnt. Een zoektocht naar haar minnaar brengt Birgit naar Egypte, van waaruit ze met Jef verder zoekt naar de Ark des Verbonds, die ... Het la...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Hammesfahr
DIMENSIE
12,19 MB
BESTANDSNAAM
Het laatste offer.pdf

OMSCHRIJVING

Karen Stichler heeft tien jaar geleden, op 14 september 1990, met de auto een fietser aangereden. Met dodelijke afloop. Karin heeft het ongeluk als in een roes beleefd. Ze weet alleen dat ze de macht over het stuur verloor. Sindsdien schrikt ze regelmatig ’s nachts badend in het zweet wakker. Diezelfde 14e september 1990 staat in de aandacht van rechercheur Thomas Scheib. Hij onderzoekt een reeks moorden en verdwijningen die elke twee jaar op 14 september hebben plaatsgevonden. Drie vrouwen zijn dood gevonden, vijf andere worden vermist. Scheib gelooft dat een seriemoordenaar met de regelmaat van een klok aan het moorden slaat. Alleen 14 september 1990 ontbreekt in Scheibs rijtje.

Wil je het boek lezen?Het laatste offer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Hammesfahr. Lezen Het laatste offer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN