Basisboek sociaal onderzoek

Basisboek sociaal onderzoek - Peter G. Swanborn | Nextbestfoodprocessors.com

...wanborn . Het doel van Basisboek sociaal onderzoek is dat de lezer vat krijgt op de belangrijkste keuzestappen in het sociaalwetenschappelijk onderzoek ... Basisboek sociaal onderzoek - vanstockum.nl ... .Welke data moeten worden verzameld, welke strategie moet worden toegepast? ... Het doel van Basisboek sociaal onderzoek is dat de lezer vat krijgt op de belangrijkste keuzestappen in het sociaalwetenschappelijk onderzoek.Welke data moeten worden verzameld, welke strategie moet worden toegepast? Zijn er bruikbare theorieën? Wat zijn de valkuilen? En: wat is eigenlijk de reikwijdte van de conclusies? Het gaat daarbij niet alleen om het zelf leren uitvoeren van een ... Koop Basisboek sociaal werk van Ewijk, Hans van met ISBN 9789462365216. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl ... bol.com | Basisboek sociaal onderzoek | 9789462364486 ... ... ... Koop Basisboek sociaal werk van Ewijk, Hans van met ISBN 9789462365216. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter G. Swanborn
DIMENSIE
7,33 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek sociaal onderzoek.pdf

OMSCHRIJVING

Het doel van Basisboek sociaal onderzoek is dat de lezer vat krijgt op de belangrijkste keuzestappen in het sociaalwetenschappelijk onderzoek.Welke data moeten worden verzameld, welke strategie moet worden toegepast? Zijn er bruikbare theorieën? Wat zijn de valkuilen? En: wat is eigenlijk de reikwijdte van de conclusies? Het gaat daarbij niet alleen om het zelf leren uitvoeren van een eenvoudig praktijkgericht onderzoek, maar ook om het kritisch leren omgaan met allerlei publicaties en (kranten)berichten die gebaseerd zijn op sociaalwetenschappelijk onderzoek.Wijzigingen ten opzichte van de vorige drukIn deze zesde druk is ervoor gekozen om de hoofdstukken over beschrijvende statistiek op te nemen op www.basisboeksociaalonderzoek.nl. Ook informatie over methoden die eerder in bijlagen was opgenomen is hier te vinden. Het boek is hierdoor een echt 'basisboek' geworden dat de kern bevat van waar het in sociaalwetenschappelijk onderzoek om gaat. De vele opdrachten helpen om de behandelde theorie toe te passen in de praktijk.

Wil je het boek lezen?Basisboek sociaal onderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter G. Swanborn. Lezen Basisboek sociaal onderzoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN