Harlequin- Prelude - Gedeeld verleden

Harlequin- Prelude - Gedeeld verleden - Kristi Gold | Nextbestfoodprocessors.com

...l krijgen te maken met... Harlequin - Zo lang gezwegen EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers ... Zo lang gezwegen - Een uitgave van Harlequin Prelude ... ... . Een uitgave van Harlequin Prelude - romantische roman - Deel 2 van de Gedeeld verleden-trilogie 2e hands prelude boekjesshop.nl. Gedeeld verleden Savannah, Chase en Rachel krijgen te maken met geheimen die ze misschien liever niet hadden willen weten wanneer ze noodgedwongen terugkeren naar hun geboorteplaats, de plek waar ze zoveel hebben achtergelaten... Kristi Gold is een geweldige auteur. Download en lees het boek Harlequin- Prelude - Gedeeld verleden op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. ... Zo lang gezwegen eBook door Kristi Gold - 9789461994905 ... ... ... Kristi Gold is een geweldige auteur. Download en lees het boek Harlequin- Prelude - Gedeeld verleden op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Harlequin- Prelude - Gedeeld verleden in PDF, ePUB, MOBI. Harlequin - Door ambitie gedreven. Onderdeel van de serie Harlequin Speciale Uitgaven. Gedeeld verleden 1: Twaalf jaar geleden heeft Savannah het... Op zoek naar artikelen van Nel Janssen? Artikelen van Nel Janssen koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Savannah, Chase en Rachel krijgen te maken met geheimen die ze misschien liever niet hadden willen weten wanneer ze noodgedwongen terugkeren naar hun geboorteplaats, de plek waar ze zoveel hebben achtergelaten... (1) DOOR AMBITIE GEDREVEN - Twaalf jaar geleden heeft Savannah het benauwende plattelandsleven verruild voor een carrière in de grote st Lees „Zo lang gezwegen Gedeeld verlede...

INFORMATIE

AUTEUR
Kristi Gold
DIMENSIE
5,47 MB
BESTANDSNAAM
Harlequin- Prelude - Gedeeld verleden.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Harlequin Speciale Uitgaven. Savannah, Chase en Rachel krijgen te maken met geheimen die ze misschien liever niet hadden willen weten wanneer ze noodgedwongen terugkeren naar hun geboorteplaats, de plek waar ze zoveel hebben achtergelaten... (1) DOOR AMBITIE GEDREVEN - Twaalf jaar geleden heeft Savannah het benauwende plattelandsleven verruild voor een carrière in de grote stad. Ook Sam, haar jeugdliefde, keerde ze daarmee de rug toe. Wanneer ze terugkeert voor de begrafenis van haar vader, is de eerste die ze tegenkomt uitgerekend Sam. Zodra hij Savannah ziet, weet Sam dat alle gevoelens die hij jarenlang diep heeft weggestopt, nog net zo sterk zijn als vroeger: de hartstocht én de boosheid. Maar al behoort hun liefde voorgoed tot het verleden, de hartstocht bloeit onvermijdelijk weer op en stelt Savannah opnieuw voor een cruciale keuze... (2) ZO LANG GEZWEGEN - Na een enerverende diensttijd is Chase Reed teruggekeerd naar zijn oude woonplaats, waar hij inmiddels zijn plek heeft gevonden als hulpsheriff. Dat hij opnieuw in contact komt met zijn jeugdvriendin Jessica Keller, is onvermijdelijk, maar helaas gebeurt het niet op een prettige manier. Na een verontrustend telefoontje treft hij haar wanhopig aan in haar woning, terwijl haar ex-man bewusteloos met een hoofdwond op de grond ligt. Ondanks alle waarschuwingen van Jessicas advocate geen contact met elkaar te hebben, bloeit er iets op tussen Jessica en Chase. (3) NIEMAND ANDERS - Matt Boyd had niet gedacht dat er ook maar iets was wat hem en zijn vrouw, Rachel, kon scheiden. Maar nu is het toch gebeurd: ze heeft hem verlaten. De dood van hun te vroeg geboren zoontje drijft hen uit elkaar, en al weet Matt dat hij door over zijn gevoelens te spreken Rachel misschien terug zou kunnen winnen, het lukt hem niet. Rachel heeft het opgegeven. Het is beslist niet zo dat ze niet meer van Matt houdt, maar ze heeft het gevoel dat ze hem niet meer door en door kent, en dat beangstigt haar. Dan gebeurt er iets waardoor Rachel weet dat ze met Matt móét praten. Ze besluit een weekend met hem door te brengen in hun vakantiehuis. Lukt het hun daar om de kloof die tussen hen gaapt te overbruggen? Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Harlequin- Prelude - Gedeeld verleden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristi Gold. Lezen Harlequin- Prelude - Gedeeld verleden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN