Jij Bent Het Antwoord

Jij Bent Het Antwoord - Michael J. Tamura | Nextbestfoodprocessors.com

... ... Het is aan jou om die korte tekst te sturen om een vriend aan te moedigen ... Hét antwoord op de vraag: waarom moeten we jou aannemen? ... . Of om die helpende hand aan je buren te bieden (zie Matteüs 19:19 ) Ik las deze getuigenis van een lezer van "Ik Wonder Jou": "Een van de berichten vertelde: "God zal je gebruiken in iemands leven", en inderdaad de volgende dag kreeg ik een telefoontje van een vriend die ik 2 jaar niet meer gesproken had. Doorloop de 10 vragen en ontdek hoeveel je echt weet over de impact van je keuzes in het dagelijks leven op het klimaat. Ben je een echte klimaatexpert of sta je voor aap? Geef antwoord op alle vra ... bol.com | Het Antwoord Ben Jij, B. Van Rijnberk ... ... . Ben je een echte klimaatexpert of sta je voor aap? Geef antwoord op alle vragen om te ontdekken hoe klimaatbewust jij bent. Het doel voor de rekruteerder. Met een dergelijke vraag wil de rekruteerder je motivatie testen en nagaan of je in staat bent om je competenties op te sommen. Hij wil ook controleren of je goed begrepen hebt wat de vacante job precies inhoudt en of je denkt dat je er echt de geknipte man of vrouw voor bent....

INFORMATIE

AUTEUR
Michael J. Tamura
DIMENSIE
6,46 MB
BESTANDSNAAM
Jij Bent Het Antwoord.pdf

OMSCHRIJVING

MICHAEL J. TAMURAJij bent het antwoordVervul je levensmissieEen reis van bewustwording en spirituele ontwikkeling, zo zou je dit boek kunnen noemen. Op meesterlijke wijze verweeft auteur Michael Tamura werkelijk gebeurde verhalen en inspirerende esoterische leringen met elkaar. Tamura schrijft licht en toegankelijk en weet eeuwenoude spirituele praktijken in een nieuw en verfrissend licht te plaatsen. Zo vertelt hij onder andere over herinneringen aan vorige levens, een spirituele training in het oude Egypte en hoe hij als kind de traditionele Japanse genezers gadesloeg. Met dit boek work je een soort moderne alchemist in je eigen leven, die weet hoe hij moeilijkheden en uitdagingen in wijsheid moet omzetten en die angst en lijden achter zich kan laten om aan het intense verlangen van zijn ziel naar liefde en vrede gehoor te kunnen geven.Een fascinerende gids op je reis van bewustwording en spirituele groeiMICHAEL J. TAMURA is inmiddels internationaal bekend vanwege zijn diepe wijsheid als spiritueel leraar, genezer en helderziende. Al bijna dertig jaar is hij een gids voor de vele zielen die streven naar bewustwording en spirituele ontwikkeling. Hij houdt wereldwijd lezingen, seminars en consulten.

Wil je het boek lezen?Jij Bent Het Antwoord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael J. Tamura. Lezen Jij Bent Het Antwoord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN