De Bolhoed Van Piet De Jong

De Bolhoed Van Piet De Jong - Kees Sorgdrager | Nextbestfoodprocessors.com

...lezen. Toon meer Toon minder. Productspecificaties ... bol.com | Piet de Jong, P. van der Steen | 9789035251519 ... ... . Inhoud Taal Nederlands ... Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: de bolhoed van piet de jong (-) waar filter verwijderen waar Categorie Presentatie van De bolhoed van Piet de Jong van Kees Sorgdrager en een column Fragment OVT 6 oktober 2002 uur 2 (7 min.) 6 oktober 2002 . Een licht ontstemde Kees Sorgdrager, OVT-columnist van het seizoen 2001-2002, meldt dat zijn boek 'De bolhoed van Piet de Jong'met OVT-columns nog niet in de winkel ligt. Petrus Jozef Sietse (Piet) de Jong (Apeldoorn, 3 ... Bolhoed - Wikipedia ... . Petrus Jozef Sietse (Piet) de Jong (Apeldoorn, 3 april 1915 - Den Haag, 27 juli 2016) was een Nederlands politicus van de Katholieke Volkspartij (KVP). Van 5 april 1967 tot en met 6 juli 1971 was hij minister-president van Nederland.Eerder was hij staatssecretaris van Defensie (27 juni 1959 - 24 juli 1963) en minister van Defensie (24 juli 1963 - 5 april 1967). Een bolhoed is een van oorsprong Brits hoofddeksel.D...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Sorgdrager
DIMENSIE
10,88 MB
BESTANDSNAAM
De Bolhoed Van Piet De Jong.pdf

OMSCHRIJVING

De journalistieke ervaringen van Kees Sorgdrager reiken van het kabinet-De Jong tot aan de kabinetten-Kok. Nooit geïmponeerd door de macht, maar steeds met een voelbare betrokkenheid bij de publieke zaak, heeft hij altijd geprobeerd in zijn benadering van politici de buitenstaander te vertegenwoordigen. Zijn interviewstijl in het NOS-programma Den Haag Vandaag is legendarisch. Met ironie, humor en gevoel en met een heel eigen toon kijkt hij terug op zijn jaren in de politieke wereld. Zijn herinneringen en opinies geven een fraai en onthullend beeld van wat er aan het Binnenhof gebeurde, maar verrassen de lezer ook met weemoedige schilderingen van bijzondere gebeurtenissen en persoonlijke ontmoetingen. De bolhoed van Piet de Jong is gebaseerd op zijn gesproken columns voor het radioprogramma OVT op zondagochtend. Eindelijk kunnen we Sorgdrager niet alleen beluisteren maar ook lezen.

Wil je het boek lezen?De Bolhoed Van Piet De Jong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Sorgdrager. Lezen De Bolhoed Van Piet De Jong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN