Boetseren Voor De Tuin

Boetseren Voor De Tuin - Annemiek Lelie | Nextbestfoodprocessors.com

...chnieken om van klei een groot beeld te maken, dat toch sterk en duuzaam is, worden duidelijk uitgelegd aan de hand van tekst, instructieve foto's en tekeningen ... Paastuin, boetseren, 1 set | Bekius Schoolmaterialen ... . Beelden in de tuin zijn in en niemand weet beter hoe je die moet maken dan Nieneke Lamme. In deze inspirerende uitgave toont zij aan de hand van foto's, tekeningen en tekst hoe je het beste te werk kunt gaan - van het boetseren tot het uithollen en schilderen van het beeld. Ook jij kunt boetseren! Met klei in alle kleuren, boetseer je alle dieren die in de tuin thuis horen. Wat dacht je van een kikker, slak, kever en fladderige v ... Alles wat je moet weten over leren beeldhouwen en boetseren ... . Ook jij kunt boetseren! Met klei in alle kleuren, boetseer je alle dieren die in de tuin thuis horen. Wat dacht je van een kikker, slak, kever en fladderige vlinders? Zonder deze dieren is de tuin niet compleet. Aan de hand van duidelijke stap-voor-staptekeningen leggen we precies uit hoe het moet. Dieren kleien in de tuin bevat meer dan 15 eenvoudig (na) te maken dieren. Op verbluffend eenvoudige wijze kan elk kind (of volwassen) de dieren kleien. In dit boek de dieren die in de tuin thuishoren, zoals een kikker, slak en vlinder, worden beschreven. De boeken eindigen met een overzichtsfoto van alle dieren. Voor kinderen vanaf circa 6 jaar. Boetseren "Tuin" KLEILeute … workshop met Klei … FUN! Thema "TUIN" In een korte lessenreeks maak je kennis met de materie KLEI. Gedurende 4 avonden wordt je begeleid van een bol klei tot een afgebakken eigen creatie! ... De deelnameprijs voor de 4 avonden samen bedraagt 75 euro. Materialenset met vele verschillende, creatieve materialen om een paastuin te boetseren. Gebruik de meegeleverde box voo...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemiek Lelie
DIMENSIE
7,7 MB
BESTANDSNAAM
Boetseren Voor De Tuin.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kun je je tuin net dat kleine accentje geven en waar vind je die ene leuke decoratie? In dit boek wordt uitgelegd hoe je met zelfhardende klei, gips en snelcement aparte tuinobjecten kunt realiseren: van een oorwurmenhuisje, aparte vogelhuisjes en bloemenwindlichtjes tot reliëfschilderijen en tuinspiegels. Alle decoraties hebben een basis van gipsverband en/of styropor (piepschuim) en alles is weerbestendig gemaakt, zodat het ook daadwerkelijk buiten toegepast kan worden.

Wil je het boek lezen?Boetseren Voor De Tuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemiek Lelie. Lezen Boetseren Voor De Tuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN