Wat een ondeugend vogeltje!

Wat een ondeugend vogeltje! - Sean Taylor | Nextbestfoodprocessors.com

...e! op onze website 3dayslimburg.be. Helemaal vrij ... Wat een ondeugend vogeltje!, | 9789048314393 | Boek ... ... . U vindt Wat een ondeugend vogeltje! in PDF, ePUB, MOBI. In deze video laat ik jullie een heel ondeugend vogeltje zien. Deze tikt tegen de regenpijp, het raamkozijn en noem maar op. Toen het vogeltje er weer eens was, besloot ik het te vloggen. Kijk mee ... Een ondeugend vogeltje vliegt de wereld rond. Elk dier dat hij tegenkomt poept hij onder!Maar dan gaat hij één stap te ver...Zal dit stoute vogeltje nu eindelijk zijn lesj ... Wat een ondeugend vogeltje! | Boekenzoeker ... ...Zal dit stoute vogeltje nu eindelijk zijn lesje hebben geleerd?Een hilarisch verhaal van de meermaals bekroonde auteur Sean Taylor, met plagerig grappige illustraties van aanstormend tekentalent Dan Widdowson. 20-dec-2016 - Wat een ondeugend vogeltje! - Een vogel moet wel eens een poepje doen, waarbij hij altijd zorgvuldig mikt. Zo krijgen een stier, een wolf en zelfs een witte haai de volle laag. Maar die beer had hij beter met rust kunnen laten… Een hilarisch verhaal van de meermaal Wat een ondeugend vogeltje!, Sean Taylor - Paperback - 9789048314393 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Een ondeugend vogeltje vliegt de wereld rond. Elk dier dat hij tegenkomt poept hij onder! Maar dan gaat hij één stap te ver... Zal dit stoute vogeltje nu eindelijk zijn lesje hebben geleerd? Een hilarisch verhaal van de meermaals bekroonde auteur Sean... Wat een ondeugend vogeltje! Wat een ondeugend vogeltje! Sean Taylor. Nederlands | Paperback € 13,50 + 27 punten . Niet beschikbaar. Onze winkels openen opnieuw op maandag 11 mei. Online bestellen kan nog steeds 24/7. Hou er wel rekening mee dat je pakketje door de grote drukte vertraging kan oplopen. 18/03 Wat een ondeugend vogeltje / Sean Taylor, Dan Widdowson (ill.) en Kirsten Verhagen (vert.) (Veltman, 2016) Een vogel moet soms eens een poepje doen. Het vogeltje in dit boek mikt altijd heel goed. Een wolf, een stier en zelfs een haai krijgen de volle lading. Maar die beer had hij beter met rust kunnen laten… 4+ Get this from a library! Wat een ondeugend vogeltje!. [Sean Taylor; Dan Widdowson; Kirsten Verhagen; Vitataal (Feerwerd)] -- Een vogel (ik-figuur) moet wel eens een poepje doen, waarbij hij altijd zorgvuldig mikt. Zo krijgen een stier, een wolf en zelfs een witte haai de volle laag. Maar die beer had hij beter met rust ... Wat te doen als u een jong vogeltje vindt? Die tijd breekt weer aan. Ze zitten vaak op de gekste plekken: in uw tuin, langs de straat of op een schoolplein. En bijna altijd zijn dat gevaarlijke plekken met veel drukte, verkeer of roofdieren. Het eerste instinct is vaak: helpen, meenemen uit die gevarenzone. Maar toch is dat niet écht helpen. Een jong vogeltje voeden. In de le...

INFORMATIE

AUTEUR
Sean Taylor
DIMENSIE
3,11 MB
BESTANDSNAAM
Wat een ondeugend vogeltje!.pdf

OMSCHRIJVING

Een ondeugend vogeltje vliegt de wereld rond.Elk dier dat hij tegenkomt poept hij onder!Maar dan gaat hij ייn stap te ver...Zal dit stoute vogeltje nu eindelijk zijn lesje hebben geleerd?Een hilarisch verhaal van de meermaals bekroonde auteur Sean Taylor, met plagerige grappige illustraties van aanstormend tekentalent Dan Widdowson.

Wil je het boek lezen?Wat een ondeugend vogeltje! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sean Taylor. Lezen Wat een ondeugend vogeltje! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN