De ja graag vraag

De ja graag vraag - Wouter Verkerk | Nextbestfoodprocessors.com

...r een vaste column voor het toonaangevende horecavakblad Misset Horeca ... Nouveau - Blogs | Sylvia (Lifestyle) - 'Ik vraag graag ... ... . Daarnaast publiceert hij een veelgelezen weblog: wouterverkerk.nl Wouter schrijft over gastvrijheid, service, ondernemerschap, personeelsbeleid en de dagelijkse gang van zaken in bedrijven ... Stel vragen en deel jouw kennis met anderen. Een unieke kans om snel antwoord op die dringende vraag te krijgen. Een gesloten vraag begint met de persoonsvorm van het werkwoord en als antwoord kan er ja of nee gegeven worden. Voorbeelden: Heb jij een ... zonder dat het de grammaticale vorm van ... De Ja Graag Vraag | Wouter Verkerk | Books | Horecabo ... . Voorbeelden: Heb jij een ... zonder dat het de grammaticale vorm van een vraag heeft. Voorbeeld: Ik zou graag weten, wanneer je komt. Gerichte ... Het antwoord is vaak kort en de vraag alleen leidt daardoor weinig tot uitdieping van ... Wouter signaleert een groeiende 'serviceafhankelijkheid' bij de consument. Als je geen geweldige service geeft dan besteden mensen minder en keren ze niet meer terug. In dit boek benadrukt Wouter het belang van 'De Ja Graag Vraag' aan de hand van een selectie columns uit Misset Horeca. Nobels Cocktails en de Ja Graag Vraag! € 25, 00. Bestellen. 6 wijnen van Boonstra Wijnen en het boek De Ja Graag Vraag! Boonstra Wijnen: 6 flessen wijn en De Ja Graag Vraag. € 75, 00. Bestellen. Wouters nieuwe boek bevat een selectie van uitgewerkte columns uit Misset Horeca van oktober 2018 tot januari 2020. Wouter signaleert een groeiende "serviceafhankelijkheid' bij de consument. Als je geen geweldige service geeft dan besteden mensen minder en keren ze niet meer terug. In dit boek benadrukt Wouter het belang van "De Ja Graag Vraag' aan de hand van een selectie columns uit Misset Horeca. De ja graag vraag; De ja graag vraag Service is alles. Wouter Verkerk Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 13,50 ISBN: 9789082754650, 88 blz., maart 2020...

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter Verkerk
DIMENSIE
5,63 MB
BESTANDSNAAM
De ja graag vraag.pdf

OMSCHRIJVING

Wouter Verkerk (horecatrendwatcher, veelgevraagd spreker en coach van ondernemers en hun teams) schrijft al vijf jaar een vaste column voor het toonaangevende horecavakblad Misset Horeca. Daarnaast publiceert hij een veelgelezen weblog: wouterverkerk.nlWouter schrijft over gastvrijheid, service, ondernemerschap, personeelsbeleid en de dagelijkse gang van zaken in bedrijven die werken met gasten en of klanten. Wouter signaleert een groeiende "serviceafhankelijkheid' bij de consument. Als je geen geweldige service geeft dan besteden mensen minder en keren ze niet meer terug. In dit boek benadrukt Wouter het belang van "De Ja Graag Vraag' aan de hand van een selectie columns uit Misset Horeca. Eerder publiceerde Wouter verschillende bundels columns en servicehandboeken met titels als "Dit is mijn wijk niet…!' "Mijn collega komt zo bij u…' en "Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca!' In totaal verkocht Wouter in de afgelopen vijf jaar ruim 80.000 boeken.

Wil je het boek lezen?De ja graag vraag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter Verkerk. Lezen De ja graag vraag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN