Veld van overvloed

Veld van overvloed - L. Dekker | Nextbestfoodprocessors.com

... vervullen, je levensdoel te kennen en je diepste verlangens te manifesteren ... 21 Dagen Challenge - Vasu Coaching | Training & Coaching ... ... . Hoe krijg je toegang tot het veld van overvloed? De sleutel tot het veld van overvloed en jouw eigen Hogere Bewustzijn zit em ... In deze OVERVLOED workshop nemen we je mee naar Hathor, de Egyptische godin van liefde, vruchtbaarheid, overvloed, genieten en vreugde. Aan de hand van een korte presentatie leggen wij je meer uit over Hathor en het Ka-lichaam, zodat je je goed kunt afstemmen op deze energieën. Tijdens een meditatie herinnert Hathor je eraan dat overvloed jouw Een avo ... bol.com | Veld van overvloed, L. Dekker | 9789079464012 ... ... . Tijdens een meditatie herinnert Hathor je eraan dat overvloed jouw Een avontuurlijk verhaal van een bijzondere vrouw… gevoelig en meeslepend… Ga met de Stroom mee en sta zo vervulling van al je wensen toe . Onze planeet Aarde is een schitterend Veld van Overvloed, waar alles kan worden ervaren, all je sprankelende ideeen kunnen worden uitgevoerd en iedere wens vervuld kan worden. Onze planeet Aarde is een schitterend Veld van Overvloed, waar alles kan worden ervaren, all je sprankelende ideeën kunnen worden uitgevoerd en iedere wens vervuld kan worden. Wij bedenken iets en het Universum heeft een wonderbaarlijke schat aan mogelijkheden en hulpbronnen om het ons allemaal moeiteloos te leveren. Het Veld van Overvloed blijft bestaan Om ons te steunen. De hoorn des overvloeds is gevuld met een overvloed aan ideeen, talenten, kleding, ervaringen, voedsel, metgezellen en gevoelens die zullen voorzien in de behoeften van de Kinderen van de Aarde. Dag 8 van Creating Abundance, de Leven in overvloed meditatie van Deepak Chopra. de Wet van zuivere Mogelijkheid Focus-Gedachte: Door de Wet van Zuiver Mogelijkheid kan ik alles, altijd en overal creëren. Sanskriet Mantra: : "Om Pavan Namah" - Ik...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Dekker
DIMENSIE
5,55 MB
BESTANDSNAAM
Veld van overvloed.pdf

OMSCHRIJVING

Een avontuurlijk verhaal van een bijzondere vrouw... gevoelig en meeslepend... Ga met de Stroom mee en sta zo vervulling van al je wensen toe… Onze planeet Aarde is een schitterend Veld van Overvloed, waar alles kan worden ervaren, all je sprankelende ideeën kunnen worden uitgevoerd en iedere wens vervuld kan worden. Wij bedenken iets en het Universum heeft een wonderbaarlijke schat aan mogelijkheden en hulpbronnen om het ons allemaal moeiteloos te leveren. Je hebt deze belofte vast vaker gehoord. Misschien ging je er, net als de schrijfster, óók mee aan de slag. Want als dat zo zou zijn… Wat een vrijheid, wat een vréugde is je leven dan! Voor iedereen!Louise Dekker wíst dat het leven zo behoort te zijn. Ze voélde het, herinnerde het zich en stortte zich met grote overtuiging en grenzeloos enthousiasme in een avontuurlijk, ’vrij en vreugdevol‘ leven. Om dan te ondervinden dat het haar (en partner) juist grotere onvrijheid, frustratie, bizarre situaties en teleurstelling gaf.Klopt het dan niet? Bestáán ze eigenlijk wel, deze Wetten van het Universum?En als ze bestaan, zijn ze dan wel voor ons, Aardelingen, bedoeld?!Zo ja, zit het dan nét even dieper, dien je nét even iets verder buiten de doos te kijken…Dien je je begrip van deze schitterende, adembenemende Wetten iéts meer te verbreden… Dien je het beeld dat je over jezélf hebt wat meer te verbreden…(En wie is ’Abraham‘…)Lees er alles over in dit heerlijke, eerlijke boek, verheug je nu al op de intense vreugde van het gevoel weer verbonden te worden met Wie Jij werkelijk bent…Verheug je op ‘t wondermooie Leven dat voor je ligt…Al je geweldige ideeën, al je wensen en verlangens die je misschien al zó lang hebt, je hoeft ze slechts te leren toestaan.

Wil je het boek lezen?Veld van overvloed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Dekker. Lezen Veld van overvloed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN