Het laatste offer

Het laatste offer - Petra Hammesfahr | Nextbestfoodprocessors.com

...eca Nederland (KHN) heeft het overleg met de vakbonden over een offer van de werknemers in de coronacrisis afgebroken ... Het laatste offer (e-Book) - Simone van der Vlugt | Boeken.com ... . Volgens de vertegenwoordiging van de ... Het laatste offer direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het laatste offer (Boek) door Petra Hammesfahr Taal: Nederlands Genre: thriller Uitgave: Breda, 2003 ISBN: 90-445-0331-6 In Het laatste offer zullen een vermiste archeoloog, een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte en een geheim dat de wereld versteld zal doen staan Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten.Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt. Het la ... bol.com | Het laatste offer, Simone van der Vlugt ... ... .Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt. Het laatste offer direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Summaries of the book Het Laatste Offer (isbn: 9789041409683) - Simone van der Vlugt written by students. Find the summary you are looking for in a clear overview. 18-aug-2013 - Het laatste offer van Simone Van der Vlugt neemt je mee naar Egypte. Daar wil ik ooit nog naartoe! Het laatste offer. Opzij | 1 maart 2007 | Janet Luis Tuttige huis-tuin-en-keukenstijl en spanning ho maar : Thriller over een zoektocht naar een verdwenen vader. Het Parool | 1 maart 2007 | Peter Kuijt Risico nemen pakt goed uit Lees reviews over Het Laatste Offer Jij verdient een kwaliteitsproduct voor een fatsoenlijke prijs. Dat is de reden waarom de Klezzer community jou helpt door het schrijven van kwaliteitsreviews over producten die ze in bezit hebben.Helaas heeft de Klezzer community nog geen review geschreven over Het Laatste Offer .Kom terug naar Klezzer nadat je Het Laatste Offer In Het laatste offer zullen een vermiste archeoloog, een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte en een geheim dat de wereld versteld zal doen staan Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt. In Het laatste offer doet een archeoloog een belangrijke ontdekking in Egypte, waardoor Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop komt te staan. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten waarna hij spoorloos verdwijnt....

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Hammesfahr
DIMENSIE
10,84 MB
BESTANDSNAAM
Het laatste offer.pdf

OMSCHRIJVING

Karen Stichler heeft tien jaar geleden, op 14 september 1990, met de auto een fietser aangereden. Met dodelijke afloop. Karin heeft het ongeluk als in een roes beleefd. Ze weet alleen dat ze de macht over het stuur verloor. Sindsdien schrikt ze regelmatig ’s nachts badend in het zweet wakker. Diezelfde 14e september 1990 staat in de aandacht van rechercheur Thomas Scheib. Hij onderzoekt een reeks moorden en verdwijningen die elke twee jaar op 14 september hebben plaatsgevonden. Drie vrouwen zijn dood gevonden, vijf andere worden vermist. Scheib gelooft dat een seriemoordenaar met de regelmaat van een klok aan het moorden slaat. Alleen 14 september 1990 ontbreekt in Scheibs rijtje.

Wil je het boek lezen?Het laatste offer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Hammesfahr. Lezen Het laatste offer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN