Kerk als constructiefout

Kerk als constructiefout - Harry Kuitert | Nextbestfoodprocessors.com

...liefd, bij anderen juist niet. Dat hij er in de loop der jaren niet milder op is geworden, toont zijn nieuwste boek ... Kerk als constructiefout | Reinders Oisterwijk B.V. ... . In 'Kerk als constructiefout' geeft Harry Kuitert prachtige beschouwingen over secularisatie en nieuwe spiritualiteit. Volgens Kuitert ziet de kerk zich per definitie als spreekbuis van Boven, een constructie die op 'knechting der zielen' moet uitlopen. Voor religieuze beleving keren kerkgangers haar de rug toe, buiten bloeit die volop. In'Kerk als constructiefout'geeft Harry Kuitert prachtige beschouwingen over secularisatie en nieuwe spiritualite ... Kerk als constructiefout? T.g.v. 90ste verjaardag van prof ... ... . In'Kerk als constructiefout'geeft Harry Kuitert prachtige beschouwingen over secularisatie en nieuwe spiritualiteit. Volgens Kuitert ziet de kerk zich per definitie als spreekbuis van Boven, een constructie die op'knechting der zielen'moet uitlopen. Voor religieuze beleving keren kerkgangers haar de rug toe, buiten bloeit die volop. Lonken naar nieuwe religiositeit zal de kerk niet ... Harry Kuitert Kerk als constructiefout. de overlevering overleeft het wel. Gedrukt boek . Pleidooi door de gereformeerde theoloog voor een nieuwe visie op de kerk en een herwaardering van de christelijke overlevering in een geseculariseerde samenleving. Genre Non-Fictie Onderwerpen...

INFORMATIE

AUTEUR
Harry Kuitert
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Kerk als constructiefout.pdf

OMSCHRIJVING

In `Kerk als constructiefoutgeeft Harry Kuitert prachtige beschouwingen over secularisatie en nieuwe spiritualiteit.Volgens Kuitert ziet de kerk zich per definitie als spreekbuis van Boven, een constructie die op `knechting der zielenmoet uitlopen. Voor religieuze beleving keren kerkgangers haar de rug toe, buiten bloeit die volop.Lonken naar nieuwe religiositeit zal de kerk niet helpen, dat loopt alleen uit op ontkenning van de eigen traditie. Kuiterts advies aan de kerk: vorm je om tot een religieuze gemeenschap rondom de christelijke overlevering. Maar ook zonder kerk overleeft de overlevering wel.

Wil je het boek lezen?Kerk als constructiefout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harry Kuitert. Lezen Kerk als constructiefout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN