Voetbalvaders

Voetbalvaders - Sven Remijnsen | Nextbestfoodprocessors.com

... aan die de vinger legt op juist het alledaagse van nooit te mijden wonden ... Zo vader, zo zoon: elftal van spelers met een bekende ... ... .(…) Madeleine Matzer heeft dat nuchtere gegeven als een perpetuum mobile vormgegeven. Bladelse voetbalvaders: alsof je zes maanden de gevangenis in moet voor stelen reep chocola. BLADEL - Over het verkopen van lootjes om de contributie te drukken zijn de meningen langs de lijn ... Zo vader, zo zoon: elftal van spelers met een bekende voetbalvader. Kijk op Voetbal Onze voetbalexpert Maarten Wijffels verkeert als jeugdsp ... Ton Jenner, vader van drie veelbesproken ... - Voetbalvaders ... . Kijk op Voetbal Onze voetbalexpert Maarten Wijffels verkeert als jeugdspeler en journalist al bijna een leven lang in het ... Voetbalvaders: Een boek over trotse papa's langs de lijn. Video Sven Remijnsen is vader en supporter. Hij proefde de sfeer langs de lijn. In zijn debuutroman 'Voetbalvaders' strijden ambitie en spelplezier om voorrang. 7 tegen 7 voetbal voor voetbalvaders (en moeders) Club nieuws. Ooit een kopduel gewonnen van de Timmerman van Diergaarde Blijdorp? Of van het scoren afgehouden door een geblokte anesthesist van de Koninklijke Luchtmacht? Misschien een sprintje getrokken met een psychiater uit het Midden Oosten? + 19 augustus 2012 Onze trotse voetbal(groot)vader Mijn vrouw doet een trio met twee voetbalvaders - 21496 keer gelezen: De laatste wedstrijden van onze zoon zijn voetbalseizoen zitten er weer bijna op, nu het weer mooier begint te worden is het weer leuk om langs de lijn te staan tijdens de training en wedstrijden. Voetbalvaders. 47 likes. Ter heil van alle voetbalvaders wiens zoon de ballen heeft. Bestel Voetbalvaders van Remijnsen, Sven als Ebook voor 12.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Voetbalvaders is de ultieme feelgoodroman over voetbal, vrienden en vaderschap. Een feest der herkenning voor iedere man die zelf langs de lijn staat,en een uniek inkijkje voor iedere vrouw die zich afvraagt wat die mannen in hemelsnaam beweegt. Voetbalvaders van Sven Remijnsen (boek, paperback, ISBN 9789067971423). Wanneer hun kinderen in hetzelfde voetbalteam worden ingedeeld, komen acht vaders die totaal verschillend zijn naast... Voetbalvaders als ruilplaatjes 23 jan 2018, 21:31 / Update: 23 jan 2018, 21:39 Met de jaarlijkse derby voor de deur loopt de spanning op in het Noord-Hollandse Broek in Waterland....

INFORMATIE

AUTEUR
Sven Remijnsen
DIMENSIE
3,66 MB
BESTANDSNAAM
Voetbalvaders.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer hun kinderen in hetzelfde voetbalteam worden ingedeeld, komen acht vaders die totaal verschillend zijn naast elkaar langs de lijn terecht. De neurotische Erik probeert te voorkomen dat zijn zoon keeper wordt, want hij moet de nieuwe Messi worden. De ambitieuze Barry wil tegen elke prijs succesvol zijn als trainer van het team. Gaandeweg het seizoen ontstaat er een wonderlijke vriendschap die steeds hechter wordt; de mannen juichen,schreeuwen, lachen en huilen met elkaar. Maar wat gebeurt er als vaderliefde omslaat in fanatisme en de vrienden lijnrecht tegenover elkaar komen te staan? Voetbalvaders is de ultieme feelgoodroman over voetbal, vrienden en vaderschap. Een feest der herkenning voor iedere man die zelf langs de lijn staat,en een uniek inkijkje voor iedere vrouw die zich afvraagt wat die mannen in hemelsnaam beweegt.

Wil je het boek lezen?Voetbalvaders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sven Remijnsen. Lezen Voetbalvaders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN