De monogram moorden

De monogram moorden - Agatha Christie | Nextbestfoodprocessors.com

...SBN 9789044354119. Gratis verzending, Slim studeren ... De monogram moorden - Agatha Christie, Sophie Hannah ... ... . Studystore.nl Bestel De monogram moorden van Sophie Hannah. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Belgische detective is bij haar in zeer goede handen: met De Monogram Moorden keer je terug in je favoriete kamer van een lang vergeten huis.' Gillian Flynn 'Sophie Hannah heeft geweldig werk verricht door in de huid van Agatha Christie te kruipen. De Belgische detective is bij haar in zeer goede ... De monogram moorden (e-Book) - Agatha Christie, Sophie ... ... . De Belgische detective is bij haar in zeer goede handen: met De Monogram Moorden keer je terug in je favoriete kamer van een lang vergeten huis.' Gillian Flynn 'Sophie Hannah heeft geweldig werk verricht door in de huid van Agatha Christie te kruipen. De monogram moorden De monogram moorden (e-Book) een nieuw Hercule Poirot-mysterie. Prijs: € 7,49: Download direct dit e-Book. Ook beschikbaar als: Paperback € 21,99; Luisterboek (MP3) € 14,95; Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! De monogram moorden | ISBN 9789044348828 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De monogram moorden, een nieuw Hercule Poirot-mysterie' door Sophie Hannah - Onze prijs: €21,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. De monogram moorden een nieuw Hercule Poirot-mysterie. Prijs: € 21,99: Voor 23.00 besteld, morgen in huis. Actie: Geen verzendkosten! De monogram moorden direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De monogram moorden Een nieuwe Hercule Poirot, in boekvorm dan. Als fan van de boeken van de enige echte Agatha Christie dit boek vooruitbesteld. Het werd geschreven met toestemming van de erven van A. Christie daar zijzelf natuurlijk al jaren geleden is overleden. De monogram moorden | ISBN 9789048822058 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Belgische detective is bij haar in zeer goede handen: met De Monogram Moorden keer je terug in je favoriete kamer van een lang vergeten huis.' Gillian Flynn 'Sophie Hannah heeft geweldig werk verricht door in de huid van Agatha Christie te kruipen. De Belgische detective is bij haar in zeer goede handen: met De Monogram Moorden keer je terug in je favoriete kamer van een lang vergeten huis.' Gillian Flynn 'Sophie Hannah heeft geweldig werk verricht door in de huid van Agatha Christie te kruipen. De monogram moorden | ISBN 9789044354119 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De monogram moorden bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De monogram moorden | ISBN 9789048822065 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Met De Monogram Moo...

INFORMATIE

AUTEUR
Agatha Christie
DIMENSIE
6,78 MB
BESTANDSNAAM
De monogram moorden.pdf

OMSCHRIJVING

Jaar na jaar overtrof AGATHA CHRISTIE zichzelf met haar inventieve detectives die door miljoenen lezers ter wereld werden verslonden. The Queen of Crime overleed in 1976, maar Poirot leeft voort! Bestsellerauteur Sophie Hannah kruipt in de huid van Christie en levert een puntgave, nieuwe Poirot af.1929 - Poirots rustige avondmaal in een Londens koffiehuis wordt verstoord als een opgejaagde, jonge vrouw hem toevertrouwt dat iemand op het punt staat haar te vermoorden. Ze is doodsbang, maar zegt dat het recht zal zegevieren als ze dood is, en ze smeekt Poirot geen onderzoek te verrichten in het geval van haar dood. Later die nacht worden drie mensen dood aangetroffen in een chic, Londens hotel. De moordenaar heeft drie sinistere aanwijzingen achtergelaten: een manchetknoop met initialen in de mond van elk slachtoffer. Al snel is Hercule Poirot verwikkeld in de zaak en terwijl hij alles op alles zet om de bizarre stukjes van de puzzel in elkaar te zetten, maakt de moordenaar zich op om weer toe te slaan...Met De Monogram Moorden creëert bestsellerauteur SOPHIE HANNAH een voor gewone stervelingen zeer ingenieus raadsel, dat alleen kan worden opgelost door de vermaarde, Belgische detective Hercule Poirot en zijn'kleine, grijze cellen'. 'Sophies idee voor de plot was zo onweerstaanbaar en haar passie voor het werk van mijn grootmoeder zo groot dat we wisten dat dit het juiste moment was voor een nieuwe Christie!' Mathew Prichard, voorzitter van Agatha Christie Limited en kleinzoon van Agatha Christie'Sophie Hannah heeft haar hart én een grote hoeveelheid 'grijze celletjes' gebruikt om de geliefde Poirot te doen herleven. De Belgische detective is bij haar in zeer goede handen: met De Monogram Moorden keer je terug in je favoriete kamer van een lang vergeten huis.' Gillian Flynn'Sophie Hannah heeft geweldig werk verricht door in de huid van Agatha Christie te kruipen. Liefh ebbers van klassieke detectives kunnen alleen maar hopen dat Hannah doorgaat met het schrijven over de grote Belgische detective.' Publishers WeeklySOPHIE HANNAH (1972) is een Engelse bestsellerauteur van romans, thrillers, kinderboeken en poëzie. Haarboeken worden uitgegeven in 27 landen en werden bekroond met onder andere de Crime Thriller of the Year Award en de Specsavers National Book Award. Sophie Hannah woont met haar man en twee kinderen in Cambridge. AGATHA CHRISTIE, the Queen of Crime, schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukkenen 6 romans onder de naam Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken van Agatha Christie verkocht, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze debestverkopende auteur aller tijden.

Wil je het boek lezen?De monogram moorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agatha Christie. Lezen De monogram moorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN