Een zomer met Homeros

Een zomer met Homeros - Sylvain Tesson | Nextbestfoodprocessors.com

...s van Homeros naar de eenentwintigste eeuw - een ... Een zomer met Homeros by Sylvain Tesson - goodreads.com ... ... Op 11 december verschijnt Een zomer met Homeros.Een reis door de mythologie en het nu van Sylvain Tesson (Un été avec Homère, vertaald door Katelijne De Vuyst).Lees bij ons alvast een fragment! Iedere keer dat je een persoonlijke crisis doormaakt, of getuige bent van een ramp, vind je bij Homeros de beschrijving ervan, de uitleg en de duiding. Een zomer met Homeros. De Ilias en de Odyssee zoals ze u nog nooit ve ... Recensie: Een zomer met homeros 📖 De Leesclub van Alles ... . De Ilias en de Odyssee zoals ze u nog nooit verteld zijn. Een reis van Homeros naar de eenentwintigste eeuw - een reis van 2500 jaar. Iedere keer dat je een persoonlijke crisis doormaakt, of getuige bent van een ramp, vind je bij Homeros de beschrijving ervan, de uitleg en de duiding. Een zomer met Homeros is de neerslag van een reeks uitzendingen die Tesson voor de Franse radio presentee...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvain Tesson
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
Een zomer met Homeros.pdf

OMSCHRIJVING

De Ilias en de Odyssee zoals ze u nog nooit verteld zijn. Een reis van Homeros naar de eenentwintigste eeuw – een reis van 2500 jaar.Iedere keer dat je een persoonlijke crisis doormaakt, of getuige bent van een ramp, vind je bij Homeros de beschrijving ervan, de uitleg en de duiding. Zijn werk is een leidraad voor het leven. Sylvain Tesson, befaamd reiziger en schrijver, neemt ons mee naar Homeros' wereld én de onze: "In het Midden-Oosten maakt men elkaar af, Homeros beschrijft die oorlog. De Koerden vechten voor hun land, Homeros verhaalt over de strijd van Odysseus om zijn verloren macht terug te krijgen. Ecologische rampen jagen ons angst aan, Homeros schildert de razernij van de natuur en de waanzin van de mens.'Maar Homeros is ook, en allereerst: de vreugde van het lezen. Ook voor kinderen. Zijn werk zit vol stelende meisjes, figuren die uit de aarde tevoorschijn komen, monsters die helden bevechten op het water, in het water, in de lucht…In de zomer van 2017 maakte Tesson een serie programma's voor de Franse radio, en daarvan is dit boek de neerslag.

Wil je het boek lezen?Een zomer met Homeros in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvain Tesson. Lezen Een zomer met Homeros Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN