Huisarts op Vlieland 3 - Huisarts op Vlieland

Huisarts op Vlieland 3 - Huisarts op Vlieland - John Deen | Nextbestfoodprocessors.com

...s een beetje anarchistisch! En kijkt John Deen terug op zijn carrière als huisarts ... Huisarts op Vlieland door John Deen, Birgit Oosterhuis ... ... . En eigenlijk ook als dierenarts, psycholoog en coach. Huisarts Vlieland op Telefoonboek.nl - Bekijk alle telefoonnummers, adresgegevens en beoordelingen van 2 bedrijven Huisarts op Vlieland | ISBN 9789065232731 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 5 resultaten voor Huisartsenpost in Vlieland. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Te ... Huisarts op Vlieland - III - Vlieland Van Toen ... . Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids & Gouden Gids » Dr. Deen op Vlieland » ontstaan Dokter Deen bestaat echt. De voormalige huisarts op woonde en werkte op waddeneiland Vlieland. Zijn verhalen in het plaatselijke krantje de Vliezier inspireeerden scenarioschrijver Edwin de Vries en actrice Monique van der Ven voor de serie.. De 10-delige serie wordt uitgezonden door omroep Max. Huisartsenpraktijk Vlieland Opgericht in maart 2013 De onderneming Huisartsenpraktijk Vlieland is gevestigd op Molenglop 6 te Vlieland en is actief in de branche Praktijken van huisartsen....

INFORMATIE

AUTEUR
John Deen
DIMENSIE
4,9 MB
BESTANDSNAAM
Huisarts op Vlieland 3 - Huisarts op Vlieland.pdf

OMSCHRIJVING

In dit derde deel van de verhalen van huisarts John Deen vinden we veel nieuwe verhalen over het prachtige eiland Vlieland en zijn bijzondere bewoners. Vriendelijk, eigenzinnig, soms een beetje anarchistisch! En kijkt John Deen terug op zijn carrière als huisarts. En eigenlijk ook als dierenarts, psycholoog en coach. De eerder in het lokale weekblad Vliezier gepubliceerde columns, waren de aanzet voor de populaire TV-serie met Monique van de Ven in de hoofdrol.Voordat hij naar Vlieland kwam, was John Deen 22 jaar huisarts in het Zeeuwse Goes. Hij heeft 12,5 jaar de huisartspraktijk op Vlieland bemand. Een dorp met ongeveer 1.200 inwoners in de winter, maar 's zomers een trekpleister voor duizenden toeristen per week. Dat levert natuurlijk mooie dorpsverhalen op en spannende avonturen van toeristen die de gevaren van het eiland niet kennen!,,Je hebt hier niets. Geen ziekenhuis, geen psychologische of psychiatrische hulp. Dan komt er veel op de schouders van de huisarts terecht. Maar ook het geven van bijvoorbeeld psychologische hulp heb ik een mooi onderdeel van mijn werk gevonden'', zegt Deen.

Wil je het boek lezen?Huisarts op Vlieland 3 - Huisarts op Vlieland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Deen. Lezen Huisarts op Vlieland 3 - Huisarts op Vlieland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN