Het Huis Van Musume

Het Huis Van Musume - Ann Tatlock | Nextbestfoodprocessors.com

...- Ann Tatlock ... Beoordelingen (0) Beschrijving ... Bij Jolanda thuis: 1-3-13 - 1-4-13 ... . Een prachtig verhaal over de bittere consequenties van racisme, maar ook over vergeving en verzoening, geschreven tegen de achtergrond van de Amerikaanse geschiedenis. ... Ann Tatlock Het huis van Musume. Gedrukt boek . Een Amerikaans meisje, dat liefdevol is opgenomen in een Japans gezin, wordt innerlijk verscheurd nadat de Japanners in 1941 Pearl Harbour hebben gebombardeerd. Genre Oorlogsroman, Fictie, Protestants milieu ... Het huis van Musume (Book, 2008) [WorldCat.org] ... . Genre Oorlogsroman, Fictie, Protestants milieu, Sociale roman Onderwerpen maandag, 19 januari 2009 20:36 Tatlock, Ann - Het huis van Musume Geschreven door Marijke van Deelen Romans Waalre, Boek 'Het huis van Musume' van Ann Tatlock. ISBN 9789085201090. Paperback. Get this from a library! Het huis van Musume. [Ann Tatlock; Dorienke de Vries-Sytsma] -- Een Amerikaans meisje, dat liefdevol is opgenomen in een Japans gezin, wordt innerlijk verscheurd nadat de Japanners in 1941 Pearl Harbour hebben gebombardeerd. Het huis van Musume. Ann Tatlock. Aan verlanglijst toevoegen De terugkeer. Ann Tatlock. Aan verlanglijst toevoegen. Sterrenhemel. Ann Tatlock. Aan ... (voor analyse en opslaan van verlanglijstjes). Als je doorgaat met het gebruik van deze website gaan we ervan uit dat je dit prima vindt. * ... Op zoek naar artikelen van Okayado? Artikelen van Okayado koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis 28 aanbiedingen in april - Koop en verkoop ann tatlock eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Het grote Rijksmuseum voorleesboek / de beste kinderboekenschrijvers over de meesterwerken uit het Rijksmuseum : Rubinstein Publishing BV: 2013, Gebonden. In zeer goede staat: € 7,50: De Boekerij: Tatlock, A. Het huis van Musume : Barnabas: 2008, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ann Tatlock
DIMENSIE
8,99 MB
BESTANDSNAAM
Het Huis Van Musume.pdf

OMSCHRIJVING

Los Angeles, 1938. Augie Schuler, kind uit een probleemgezin, is wanhopig op zoek naar liefde en een normaal gezinsleven. Wanneer zij in contact komt met Sunny Yamagata en haar familie, weet ze dat ze eindelijk haar eigenlijke thuis heeft gevonden. Dat de Yamagata’s van Japanse afkomst zijn, doet daar niets aan af. Sunny wordt haar hartsvriendin en Augie stort zich vol overgave in de Japanse cultuur en gemeenschap, ondanks de racistische vooroordelen van haar eigen familie. Bij de Yamagata’s krijgt Augie een Japanse naam: Musume, wat ‘mijn meisje’ betekent. Samen zoeken de vriendinnen naar een eigen identiteit in een samenleving waar iedereen andere wortels heeft. Daarbij is vooral Sunny ook op zoek naar God.Na het Japanse bombardement op Pearl Harbor verandert alles. Augie wordt opnieuw geconfronteerd met de vooroordelen bij haar thuis en de familie Yamagata wordt, net als alle andere Japanse Amerikanen, door hun omgeving en door de Amerikaanse regering als landverraders behandeld. Zal de vriendschap deze crisis overleven? En hoe beïnvloedt deze ervaring de keuzes in hun latere leven, vooral als zij, volwassen geworden, opnieuw met discriminatie en uitsluiting te maken krijgen?Een prachtig verhaal over de bittere consequenties van racisme, maar ook over vergeving en verzoening, geschreven tegen de achtergrond van de Amerikaanse geschiedenis.

Wil je het boek lezen?Het Huis Van Musume in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann Tatlock. Lezen Het Huis Van Musume Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN