De wachters van de Duivelsbijbel

De wachters van de Duivelsbijbel - Richard Dübell | Nextbestfoodprocessors.com

...llegersberg Machtige reuzen zwaaiden vroeger de scepter in Nederland ... bol.com | De Erfgename Van De Duivelsbijbel, Richard ... ... . Met hun sterke armen bouwden zij niet alleen de hunebe… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Die heeft maar ŽŽn missie: het vernietigen van de Duivelsbijbel. De historische thrillers van Richard DŸbell (1962) staan in Duitsland al jaren op de bestsellerlijsten. Deze omvangrijke roman is het derde deel in de Duivelsbijbel-trilogie, die in tien talen werd vertaald en ook in Nederland een grote schare liefhebbers heeft. Het klooster verbergt een van de grootste geheimen die de religieu ... Boekwinkeltjes.be ... . Het klooster verbergt een van de grootste geheimen die de religieuze wereld ooit heeft gekend: de Codex Gigas. Deze codex, die ook wel bekendstaat als de Duivelsbijbel, is volgens de legende geschreven door de duivel zelf. Andrej weet op het nippertje te ontsnappen. Vele jaren later, in Praag, moet hij na een diefstal voor de keizer verschijnen. historische roman - uitgeverij De Fontein 2009 -640 pag's - hardcover - als nieuw - Praag, 1612. Na de dood van keizer Rudolph II dringen plunderaars... Hebban. Voor lezers, door lezers. Ontdek nieuwe boeken en zie wat je vrienden lezen. Laat je inspireren door kenners, volg je favoriete auteurs, schrijf blogs en recensies over boeken. De wachters van de Duivelsbijbel. Continue Reading ... Serge Gainsbourg. Continue Reading → Donald Duck Pocket / 180 De ijzige kerst. Continue Reading ... De jacht op een manuscript uit de late middeleeuwen, de Codex Gigas, ook wel de Duivelsbijbel genoemd, waarvan de deelnemers tot de hoogste kringen van het Duitse keizerrijk behoren, vindt tijdens de laatste maanden van de Dertigjarige Oorlog (1618-1648) zijn ontknoping. Vervolg op 'De Duivelsbijbel' en 'De wachters van de Duivelsbijbel'. Editions for De wachters van de duivelsbijbel: 9026127022 (Hardcover published in 2009), 3404164555 (Paperback published in 2010), (Paperback published i... De jacht op een manuscript uit de late middeleeuwen, de Codex Gigas, ook wel de Duivelsbijbel genoemd, waarvan de deelnemers tot de hoogste kringen van het Duitse keizerrijk behoren, vindt tijdens de laatste maanden van de Dertigjarige Oorlog (1618-1648) zijn ontknoping. Vervolg op 'De Duivelsbijbel' en 'De wachters van de Duivelsbijbel'.; Door Richard Dübell De wachters van de Duivelsbijbel (Hardcover). Richard Dübell (1962) woont met zijn vrouw en zonen vlak bij het Beierse Landshut. In Duitsland staan zijn... 1648. De 30-jarige oorlog is zo goed als afgelopen, en Europa snakt naar het einde. Alle bekende karakters uit de 2 vorige delen De Duivelsbijbel en De wachters van de duivelsbijbel zijn ook in dit laatste deel weer aanwezig. Leuk book om te lezen, wel wat lang. Raakte soms de 'weg' kwijt in het boek....

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Dübell
DIMENSIE
8,73 MB
BESTANDSNAAM
De wachters van de Duivelsbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Richard Dübell (1962) woont met zijn vrouw en zonen vlak bij het Beierse Landshut. In Duitsland staan zijn historische thrillers al jaren op de bestsellerlijsten. Deze omvangrijke historische roman is het vervolg op De Duivelsbijbel, dat in tien talen werd vertaald en ook in Nederland een groot succes was. Momenteel werkt Dübell aan het derde deel van de trilogie.Praag, 1612. Na de dood van keizer Rudolph II dringen plunderaars de Burcht binnen en stelen het meest omstreden boek van die tijd, de Codex Gigas. Dit boek staat ook bekend als de Duivelsbijbel, en werd volgens de overlevering met behulp van een monnik door de duivel zelf geschreven. Niet veel later gebeuren er onheilspellende dingen in de naam van de Satan: mensen begaan de verschrikkelijkste misdaden en getuigen dat ze de Duivel hebben zien lachen en dansen, en allerlei duistere voorspellingen worden bewaarheid. Het lijkt of er een verband is tussen de diefstal van de Duivelsbijbel en de plotselinge toename van het geweld, maar het is een raadsel waarom. De jacht op de Duivelsbijbel wordt geopend en er gaan geruchten dat er een kopie van het boek in omloop is gebracht, hetgeen de vraag oproept waar zich dan de echte bevindt… Met de verwoesting van een klooster in Braunau ontbrandt de religieuze strijd en proberen monniken de Bijbel veilig te stellen en het Goede te redden. Maar is het Kwaad door het Kwaad uit te roeien?

Wil je het boek lezen?De wachters van de Duivelsbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Dübell. Lezen De wachters van de Duivelsbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN