Lucas en de slaapdokter

Lucas en de slaapdokter - S. Boonen | Nextbestfoodprocessors.com

...e. Lucas krijgt buisjes in zijn oren. Achterin het boek vind je nuttige informatie voor ouders en een paar vragen voor kinderen (met de antwoorden) ... Lucaszzz en de slaapdokter - Ghent University Library ... . 'Lucas en de slaapdokter' Een operatie is voor een kind een hele ervaring. Door gebrek aan voorbereiding hebben kinderen schrik en zijn ze onrustig vóór de operatie. 'Lucas en de slaapdokter' is een leuk voorleesboek met prachtige prenten van Pauline Oud, waar ook beginnende lezertjes veel plezier aan beleven. Gemaakt door studenten van de Arteveldehogeschool - Grafische en Digitale Media. Skip navigation ... Lucas en de Fotodokter azsintlucasgent. ... ... Lucas en de slaapdokter - digitaal prentenboek ... . Gemaakt door studenten van de Arteveldehogeschool - Grafische en Digitale Media. Skip navigation ... Lucas en de Fotodokter azsintlucasgent. ... Lucas en de Slaapdokter - Duration: ... Lucas en de slaapdokter 'Morgen ga ik naar het ziekenhuis, Zus,' fluistert Lucas. 'Wauw!' doet Zus. 'Waarom?' 'De dokter gaat mijn oortjes genezen,' vertelt Lucas. 'Want soms doen die erg pijn.' Lucas vertelt Zus alles wat hij weet over het ziekenhuis. Alles wat mama hem heeft geleerd. Over de dokters e, de grote bedden. Lucas en de slaapdokter | ISBN 9789068229684 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lucas moet aan zijn oren geopereerd worden. Hij krijgt zgn. buisjes in zijn trommelvliezen geplaatst. Hij zal er weinig van voelen omdat d...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Boonen
DIMENSIE
10,99 MB
BESTANDSNAAM
Lucas en de slaapdokter.pdf

OMSCHRIJVING

Lucas en de slaapdokter 'Morgen ga ik naar het ziekenhuis, Zus,' fluistert Lucas. 'Wauw!' doet Zus. 'Waarom?''De dokter gaat mijn oortjes genezen,' vertelt Lucas.'Want soms doen die erg pijn.'Lucas vertelt Zus alles wat hij weet over het ziekenhuis.Alles wat mama hem heeft geleerd. Over de dokters e, de grote bedden.En dat hij vannacht én morgenvroeg niet mag eten of drinken.Helemaal niks!Een opgewekt verhaal dat je kind voorbereidt op een opname in het ziekenhuis.

Wil je het boek lezen?Lucas en de slaapdokter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Boonen. Lezen Lucas en de slaapdokter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN