Vraag niet waarom

Vraag niet waarom - Simone van der Vlugt | Nextbestfoodprocessors.com

...Afgelopen woensdag dit boek gekocht, ik kijk altijd uit naar de boeken van Simone van der Vlugt ... De waarom vraag | Filosofische beschouwingen ... . Dit vind ik een matig boek van haar, niet erg spannend zoals met Schaduw zuster, Blauw water en de Reünie. De waarom-vraag dwingt de ander na te denken. Het stellen van een waarom-vraag kan daardoor confronterend overkomen. Mensen die (nog) niet heel zeker van zichzelf zijn, of die nog geen goede relatie met jou hebben opgebouwd, kunnen een waarom-vraag daardoor als een afwijzing zien, als een gebrek aan acceptatie. Vraag niet waarom door Simone van der Vlugt Door gebruik te maken van Scholieren.com of door ... Vraag niet waarom | Simone van der Vlugt | vrouwenthrillers.nl ... . Vraag niet waarom door Simone van der Vlugt Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. 'Vraag niet waarom' is het derde deel met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol. Eindelijk een herkenbare heldin die geloofwaardig overkomt en met wie de lezer ook nog eens een relatie kan opbouwen die meerdere boeken omspant. - Trouw. Vraag niet waarom is het derde boek met hoofdpersoon Lois, en het eerste boek uit de reeks dat ik lees. Het verhaal begint met een steekpartij op een parkeerplaats en mijn hart gaat sneller kloppen. Dit is de stijl die ik van Simone gewend ben. Het is niet alleen nadelig dat mensen altijd hun gedrag rechtvaardigen maar er komt no...

INFORMATIE

AUTEUR
Simone van der Vlugt
DIMENSIE
11,76 MB
BESTANDSNAAM
Vraag niet waarom.pdf

OMSCHRIJVING

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters en met 'Vraag niet waarom' heeft ze weer een ijzersterk psychologische thriller neergezet.Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang daarna overlijdt een schoolmeisje in de steeg achter haar huis aan haar verwondingen en kort daarop wordt er een derde steekpartij gemeld. Er is weinig dat deze slachtoffers met elkaar bindt. Samen met haar vaste partner Fred staat rechercheur Lois Elzinga weer voor een mysterie.Simone van der Vlugt heeft meer dan 2 miljoen exemplaren van haar thrillers en historische romans verkocht. Ze won diverse prijzen voor haar boeken, waaronder de NS Publieksprijs voor 'Op klaarlichte dag'.'Vraag niet waarom' is het derde deel met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol.

Wil je het boek lezen?Vraag niet waarom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone van der Vlugt. Lezen Vraag niet waarom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN