Rik - Zoekboek Rik en de sporten

Rik - Zoekboek Rik en de sporten - Liesbet Slegers | Nextbestfoodprocessors.com

...e 3dayslimburg.be. Helemaal vrij. U vindt Rik - Zoekboek Rik en de sporten in PDF, ePUB, MOBI ... Zoekboek - Rik en de sporten - Standaard ... ... . De winter is een heel bijzonder seizoen. Zeker wanneer het vriest dat het kraakt! Dan doet Rik zijn warme wanten en zijn nieuwe winterjas aan. Hij trekt zijn muts over zijn oren, slaat zijn sjaal om en rent de tuin in. Ook Sam de poes houdt van de winter. Koop nu Zoekboek Rik en de sporten van Liesbet Slegers bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Zoekboek Rik en de sporten Rik & Sam. Zoekboek Rik g ... Zoekboek Rik en de sporten - Liesbet Slegers | Boeken.com ... . Veilig winkelen, bestellen en betalen! Zoekboek Rik en de sporten Rik & Sam. Zoekboek Rik gaat naar school Rik & Sam. Zoekboek Rik bij de dieren Rik & Sam. Zoekboek Rik en de Kerstman Rik & Sam. Zoekboek Rik en de lente Rik & Sam. Kijkboek Kies mee met Rik Rik & Sam. Zoekboek Rik op stap Rik & Sam. Zoek- en stickerboek Rik en de voertuigen Rik en de seizoenen bundelt de vier zoekboeken Rik en de lente, Rik en de zomer, Rik en de herfst en Rik en de winter. Met meer dan veertig zoekplaten vol herkenbare situaties en vrolijke kleuren staat dit boek garant voor uren zoekplezier! ... Zoekboek Rik en de seizoenen Liesbet Slegers....

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbet Slegers
DIMENSIE
10,4 MB
BESTANDSNAAM
Rik - Zoekboek Rik en de sporten.pdf

OMSCHRIJVING

Hou jij van bewegen? Rik ook! Samen met zijn vriendjes gaat Rik allerlei sporten uitproberen. Hij neemt je mee naar het zwembad en de gymzaal, doet mee aan een loopwedstrijd en leert slalommen als een echte skikampioen. Rik ziet er knap uit in zijn witte judopak. En wie gaat er mee voetballen? Sam de poes heeft ook sportkriebels. Kun je op elke pagina vinden waar ze zich heeft verstopt? Tel je de tennisballen waar Rik en zijn vriendjes mee spelen? En zie je waar iemand zijn sportschoenen liet slingeren? Zoek je mee?

Wil je het boek lezen?Rik - Zoekboek Rik en de sporten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbet Slegers. Lezen Rik - Zoekboek Rik en de sporten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN