Heerlijk schandalig / Spelen om te winnen / Zinderende begeerte - Intiem Favorieten 422, 3-in-1

Heerlijk schandalig / Spelen om te winnen / Zinderende begeerte - Intiem Favorieten 422, 3-in-1 - Lori Foster | Nextbestfoodprocessors.com

......

INFORMATIE

AUTEUR
Lori Foster
DIMENSIE
10,27 MB
BESTANDSNAAM
Heerlijk schandalig / Spelen om te winnen / Zinderende begeerte - Intiem Favorieten 422, 3-in-1.pdf

OMSCHRIJVING

(1) HEERLIJK SCHANDALIG - Algauw vindt Tony de ideale draagmoeder voor zijn kind. Seks liever niet, want dat maakt alles alleen maar ingewikkeld. Helaas doet zij het niet zonder. Nou vooruit, een paar nachten lichamelijk contact moet hij er voor overhebben(2) SPELEN OM TE WINNEN - Tijdens haar werk kleedt Nora zich in stijve pakjes, waarin ze zich zéér elegant beweegt, ziet haar collega Peter iedere dag opnieuw. Helaas is ze onbenaderbaar. Maar dan verschijnt ze onverwacht in een uitdagende outfit aan de bar van hun stamcafé(3) ZINDERENDE BEGEERTE - Een stadse meid met een spannende reputatie, dat is waar Jimmy zijn zinnen op heeft gezet. Dat merkt Deb algauw wanneer hij vastbesloten lijkt juist met háár het hooi in te duiken. Een avontuurtje met de sexy cowboy? Oké. Maar trouwen? No way!

Wil je het boek lezen?Heerlijk schandalig / Spelen om te winnen / Zinderende begeerte - Intiem Favorieten 422, 3-in-1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lori Foster. Lezen Heerlijk schandalig / Spelen om te winnen / Zinderende begeerte - Intiem Favorieten 422, 3-in-1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN