Duivelmaeker

Duivelmaeker - Bianca Mastenbroek | Nextbestfoodprocessors.com

...ngenummerde pagina's platen. Lees „Duivelmaeker in de ban van Jheronimus Bosch" door Bianca Mastenbroek verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Duivelmaeker - NRC Webwinkel ... . Faye ziet duivels. Steeds meer, steeds vaker. Leraren, klasgenoten, buren, zelfs de minister-president verandert voor ha... Jheronimus Bosch ('s-Hertogenbosch, circa 1450 - aldaar begraven, 9 augustus 1516), postuum ook Jeroen Bosch of Hiëronymus Bosch genoemd, geboren als Jheronimus van Aken, was een Zuid-Nederlands kunstschilder behorend tot de Noordelijke renaissance.Hij ging de geschiedenis in als 'den duvelmakere' (de schepper van duivels) en als schilder van satirische voorstellingen, maar hij is ... Bianca Mastenbroek ... .Hij ging de geschiedenis in als 'den duvelmakere' (de schepper van duivels) en als schilder van satirische voorstellingen, maar hij is vooral ... Faye ziet duivels. Steeds meer, steeds vaker. Leraren, klasgenoten, buren, zelfs de minister-president verandert voor haar ogen in een monster. Is ze gek aan het worden? Of heeft het te maken met het vreselijke geheim dat ze al jaren met zich meedraagt? Als ze hulp zoekt bij een psycholoog ontdekt Faye dat de duivels die ze ziet, heel erg lijken op de figuren die Jheronimus Bosch vijfhonderd ... Het e-book Duivelmaeker, geschreven door Bianca Mastenbroek, Jeroen Murre, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Koop nu "Duivelmaeker" van "Bianca Mastenbroek" / ISBN 9789051165135. Sinds 2015 lid van Thuiswinkel Waarborg Binnen 14 dagen gratis retourneren Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL) Duivelmaeker is een historische roman waarin Mastenbroek heden en verleden aan elkaar rijgt middels haar hoofdpersoon Faye, die twee levens lijkt te leiden. Dat van haarzelf in het nu en dat van de jonge 'Joen' in haar dromen....

INFORMATIE

AUTEUR
Bianca Mastenbroek
DIMENSIE
10,24 MB
BESTANDSNAAM
Duivelmaeker.pdf

OMSCHRIJVING

Faye ziet duivels. Steeds meer, steeds vaker. Leraren, klasgenoten, buren, zelfs de minister-president verandert voor haar ogen in een monster. Is ze gek aan het worden? Of heeft het te maken met het vreselijke geheim dat ze al jaren met zich meedraagt?Als ze hulp zoekt bij een psycholoog ontdekt Faye dat de duivels die ze ziet heel erg lijken op de figuren die Jheronimus Bosch vijfhonderd jaar geleden schilderde. Ze raakt verstrengeld met de middeleeuwse schilder; ze droomt niet over zijn leven, ze belééft het. Zo komt ze erachter dat hij zijn leven lang heeft gestreden tegen het kwaad. Een strijd die nog niet voorbij is. Kan Faye die wél tot een goed einde brengen?

Wil je het boek lezen?Duivelmaeker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bianca Mastenbroek. Lezen Duivelmaeker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN