Inleiding in het Nederlandse recht

Inleiding in het Nederlandse recht - J.W.P. Verheugt | Nextbestfoodprocessors.com

... beroepsonderwijs op grote schaal wordt voorgeschreven ... DOCX Inleiding in het Nederlandse recht - KPN ... . Het boek wordt daarnaast als naslagwerk gebruikt door advocaten, notarissen en gerechtsdeurwaarders. Deze website betreft de twintigste druk van Inleiding in het Nederlandse recht (2020) ISBN 978-90-828495-5-4 Deze uitgave verschijnt 16 juni 2020 en is verkrijgbaar via de boekhandel Het is precies wat het zegt dat het is: Een inleiding in het Nederlands Recht. Het geeft op een goede manier een globaal overzicht ... Samenvatting Inleiding in het Nederlandse recht - Stuvia ... . Het geeft op een goede manier een globaal overzicht over de werking en het idee achter de manier waarop Nederlands recht werkt. Er worden bij de wat minder vanzelfsprekende onderwerpen voorbeelden aangehaald met soms concrete casussen. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Inleiding in het Nederlandse recht, geschreven door J.W.P. Verheugt. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over verheugt, Verheugt, rechtswetenschappen, inleiding in het Nederlandse recht, inleiding, Jurist & Recht, JUR-1I...

INFORMATIE

AUTEUR
J.W.P. Verheugt
DIMENSIE
3,36 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding in het Nederlandse recht.pdf

OMSCHRIJVING

Inleiding in het Nederlandse recht is sinds vele jaren een toonaangevend studieboek, dat met name op universiteiten en in het hoger beroepsonderwijs op grote schaal wordt voorgeschreven.In het boek nemen rechtsvorming en rechtshandhaving een centrale plaats in. De eerste vijf hoofdstukken vormen een inleiding in het systeem van het Nederlandse recht en in de hoofdstukken 6 tot en met 14 worden de belangrijkste rechtsgebieden besproken zoals het vermogensrecht, burgerlijk procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en het straf(proces)recht. Het boek sluit af met een hoofdstuk over internationaal recht.Door de systematische opzet, het heldere taalgebruik en de vele kleurrijke voorbeelden is dit boek bij uitstek geschikt voor het onderwijs. Het gebruik van margekopjes en een groot aantal schema’s dragen bij aan een goede toegankelijkheid van de tekst. Ook de samenvattingen aan het eind van elk hoofdstuk bieden de student een gewaardeerd hulpmiddel bij zijn studie van het Nederlandse recht. Van het boek verschijnt elke twee jaar een nieuwe, bijgewerkte druk.Kijk op de website www.inleidinginhetnederlandserecht.nl voor repeteervragen, kernbegrippen, en multiplechoicevragen. Ook kan het boek hier integraal worden doorzocht.

Wil je het boek lezen?Inleiding in het Nederlandse recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.W.P. Verheugt. Lezen Inleiding in het Nederlandse recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN