Muren van alle tijden

Muren van alle tijden - Fik Meijer | Nextbestfoodprocessors.com

...er. Fik Meijer (1942) is een van de bekendste Nederlandse oud-historici ... Muren van alle tijden [e-Book] - Fik Meijer - (ISBN ... ... . Aan zijn meeslepende boeken over gladiatoren, wagenrennen en de opkomst en het verval van het Romeinse rijk (en nog veel meer) hebben tal van lezers plezier beleefd. Muren van alle tijden | ISBN 9789025304614 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Muren van alle tijden. Overpeinzingen van een reisleider via deze link bij Bol.com! Muren va ... Recensie: Muren van alle tijden 📖 De Leesclub van Alles ... . Overpeinzingen van een reisleider via deze link bij Bol.com! Muren van alle tijden. Overpeinzingen van een reisleider Fik Meijer ISBN 9789025304614 Uitgeverij Athenaeum - Polak & Van Gennep € 15,- Ook verkrijgbaar als e-book: ISBN 9789025304621 | € 11,99 Bestel het e-book Muren van alle tijden. Fik Meijer, Klassieke letteren 1967 (LEI), promotie 1973 (LEI), is emeritus hoogleraar Oude Geschiedenis. Hij is een van de bekendste Nederlandse historici. Minder bekend is dat hij ook reisleider is. Muren van alle tijden. Overpeinzingen van een reisleider. Athenaeum-Polak & Van Gennep Muren van alle tijden . Verzending 1-2 werkdagen. Niet tevreden, geld terug. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, MEIJER, FIK - Muren van alle tijden. Overpeinzingen van een reisleider. Koop Muren van alle tijden van Meijer, Fik met ISBN 9789025304614. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Fik Meijer (1942) is een van de bekendste Nederlandse oud-historici. Aan zijn meeslepende boeken over gladiatoren, wagenrennen en de opkomst en het verval van het Romeinse rijk (en nog veel meer) hebben tal van lezers plezier beleefd. Minder bekend is dat hij ook reisleider is. Fik Meijer geeft geregeld tekst en uitleg in Rome, Istanbul, Athene, op Sicilië en waar al niet in de landen rond de ... Muren van alle tijden is geestig geschreven en moeilijk weg te leggen. Wie van de Oudheid en van reizen houdt, zal met volle teugen genieten van dit werk. De lezer wordt als het ware meegenomen op een uitstapje met Meijer. Zo zullen de verlangens om zelf op reis te gaan voor de lezer moeilijk te onderdrukken zijn. Muren van alle tijden book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Fik Meijer (1942) is een van de bekendste Nederlandse oud-hist... Muren van alle tijden : overpeinzingen van een reisleider. Fik Meijer (auteur) Genre: Reisverhalen, Verhalen ... Bestel Muren van alle tijden van Fik Meijer. Gratis ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Fik Meijer
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
Muren van alle tijden.pdf

OMSCHRIJVING

Fik Meijer (1942) is een van de bekendste Nederlandse oud-historici. Aan zijn meeslepende boeken over gladiatoren, wagenrennen en de opkomst en het verval van het Romeinse rijk (en nog veel meer) hebben tal van lezers plezier beleefd. Minder bekend is dat hij ook reisleider is.Fik Meijer geeft geregeld tekst en uitleg in Rome, Istanbul, Athene, op Sicilië en waar al niet in de landen rond de Middellandse Zee. Wat hij daar zegt en wat hem overkomt is nu ook te lezen voor thuisblijvers. Niet alleen de schoonheid van de mediterrane wereld komt aan bod, ook de eigenzinnige toeristen, de lastige vragen, de hotelkamersen zijn eigen blunders. Fik Meijer heeft het op zijn unieke manier voor ons opgeschreven in een openhartige verhalenbundel over wonderlijke reizen en reisgenoten. Ga met hem mee en geniet.

Wil je het boek lezen?Muren van alle tijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fik Meijer. Lezen Muren van alle tijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN