Verschil in verlangen

Verschil in verlangen - Eva Broomans | Nextbestfoodprocessors.com

...ggen. Wanneer jij of je partner worstelen met een verschil in verlangen dan kan dit aanleiding zijn voor veel onrust, misschien zelfs wel discussies, onmacht en onvermogen hier samen een weg in te vinden ... Libido bij vrouwen werkt anders dan bij mannen. De ... ... . Verschil in verlangen. Het verschil in verlangen kan een probleem zijn in de relatie. Vooral als je vaker zin hebt dan je partner kan een gevoel van afwijzing er behoorlijk in hakken. Vat het vooral niet te persoonlijk op; het is een afwijzing van seks, maar niet van jou als persoon. Een verschil in verlangen kan ook te maken hebben met gebeurtenissen in de relatie of met de levensfase waarin je je bevindt. Eén van beiden heeft bijvoorbeeld net een nieuwe baan, waar alle energie e ... Verschil in verlangen - Rutgers - Webwinkel - Rutgers ... . Een verschil in verlangen kan ook te maken hebben met gebeurtenissen in de relatie of met de levensfase waarin je je bevindt. Eén van beiden heeft bijvoorbeeld net een nieuwe baan, waar alle energie en aandacht naartoe gaat. Door kleine kinderen ben je allebei vermoeid en lukt het vaak niet om naast de Behoeften en verlangens : wat zijn het, wat is het verschil tussen beide en hoe helpen ze je geluk en voldoening te vinden in je dagelijks leven? Psycholoog en trainer Wendy van Mieghem van bewustleven.eu beantwoordt in dit artikel je vragen. Lees meer! Een verschil in verlangen hoeft niet het einde van de relatie te betekenen. Herken je hier iets in, worstel je met seksuele behoeften die door jouw partner niet worden gedeeld, of weten jullie samen niet hoe verder te gaan met dit verschil? Neem vooral contact met mij op of bekijk de gratis cursus Omgaan met verschil ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Broomans
DIMENSIE
9,39 MB
BESTANDSNAAM
Verschil in verlangen.pdf

OMSCHRIJVING

Seks doe je met hart en ziel, oftewel met lichaam en geest. Seks gaat om lust en intimiteit, maar het is ook een manier van voortplanten. Kortom, seks is iets persoonlijks, en daarom is verschil in verlangen onvermijdelijk binnen een partnerrelatie. Maar in plaats van dit verschil als een probleem te zien, moet je het aanvaarden als een extra dynamiek voor je seksleven! Seks hoeft namelijk helemaal niet saai te worden naarmate je langer samen bent met je partner. Leer van elkaar en kijk naar jezelf. Wat wil jij, wat is jouw beleving?

Wil je het boek lezen?Verschil in verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Broomans. Lezen Verschil in verlangen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN