Taaltopics Argumenteren

Taaltopics Argumenteren - C. Braas | Nextbestfoodprocessors.com

... overtuigend betoog kunt opstellen. Het boek, dat tevens beschikbaar is als e-book, ... Taaltopics argumenteren | Reinders Oisterwijk B.V. ... ... Taaltopics Argumenteren bevat veel voorbeelden en oefenmateriaal, ont-leend aan de praktijk. Het is daardoor goed afgestemd op de beroepsprak-tijk waar studenten uit het hoger onderwijs veelal in terechtkomen. In deze vierde druk is de opzet van het boek flink gewijzigd. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Taaltopics argumenteren, geschreven door Cees Braas & Ellie van der Geest. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van h ... bol.com | Taaltopics argumenteren, Cees Braas ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over taaltopics, argumenteren, taalbeheersing, journalistiek, drogredenen, windesheim, Argumenteren & argumentatie. Taaltopics Argumenteren (Paperback). In allerlei situaties moeten schrijvers en sprekers hun publiek kunnen overtuigen. Van sprekers en schrijvers wordt... 'Taaltopics Argumenteren' biedt een totaalaanpak om te komen tot een verhaal dat werkelijk overtuigt. Het boek volgt de lijn van het adviestraject: van vooranalyse, via het vinden en beoordelen van bronnen en argumenten, naar een overtuigend ingevuld schriftelijk of mondeling advies. Taaltopics Spelling is onderdeel van de serie Taaltopics, die bestaat uit de volgende titels: Taaltopics Argumenteren, Taaltopics Corresponderen, Taaltopics Presenteren, Taaltopics Rapporteren, Taaltopics Spelling en Taaltopics Vergaderen. Sam...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Braas
DIMENSIE
9,10 MB
BESTANDSNAAM
Taaltopics Argumenteren.pdf

OMSCHRIJVING

In allerlei situaties moeten schrijvers en sprekers hun publiek kunnen overtuigen. Van sprekers en schrijvers wordt een overtuigend verhaal verwacht, niet alleen in mondelinge tekstbijdragen in discussies, debatten en presentaties, maar ook bij schriftelijke teksten als voorstellen, notities en rapporten. Maar hoe kom je nu eigenlijk tot een verhaal dat daadwerkelijk overtuigt? 'Taaltopics Argumenteren' biedt hiervoor concrete en hanteerbare aanwijzingen.

Wil je het boek lezen?Taaltopics Argumenteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Braas. Lezen Taaltopics Argumenteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN