De Zeven Zussen 1 - De zeven zussen

De Zeven Zussen 1 - De zeven zussen - Lucinda Riley | Nextbestfoodprocessors.com

... en wat mij betreft mag het boek morgen nog uitkomen ... Vind zeven zussen in Romans op Marktplaats ... . Voor ieder die over deze serie twijfelt te gaan lezen, vooral bij het zien van de grote pillen (met een e.book voel je dat niet) raad ik toch aan te starten met het Zeven Zussen avontuur. Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. De zeven zussen is een zevendelige serie over lief ... bol.com | De Zeven Zussen 1 - De zeven zussen, Lucinda ... ... . De zeven zussen is een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. In februari 2020 verscheen deel 6 in de Zeven Zussen reeks: Zon. Naast deze Zeven Zussen reeks heeft Lucinda Riley inmiddels vier boeken geschreven, die los te lezen zijn en de vijfde verschijnt in april 2020. De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Specificaties ISBN-nummer: 9789401609371 De zeven zussen is een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Lees de boeken in de juiste volgorde! Elk boek eindigt met een cliffhanger waardoor je meteen door wilt naar het volgende boek, maar waardoor het dus wel ook verstandig is om de boeken in de juiste volgorde te lezen. Bestel De zeven zussen van Lucinda Riley. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.. Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. 1 D e cijfers. Eerst maar even de duizelingwekkende cijfers. Begin juli verbrak Lucinda Riley een Nederlands bestsellerrecord. De vijf delen van haar 'De zeven zussen'-reeks stonden op plaats ... De zeven zussen. Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. De Zeven Zussen deel 1. Deel 1 is geschreven vanuit Maia, de oudste van de zeven zussen. Allereerst wordt hier uitvoerig beschreven hoe de gang van zaken is na de dood van Pa Salt, en hoe alle verschillende zussen hier op reageren. Je komt in het begin van dit boek meer te weten over de karakters van de zussen, allemaal heel verschillend. De Zeven Zussen deel 1 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucinda Riley
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
De Zeven Zussen 1 - De zeven zussen.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie De Zeven Zussen. Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia's verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Wil je het boek lezen?De Zeven Zussen 1 - De zeven zussen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucinda Riley. Lezen De Zeven Zussen 1 - De zeven zussen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN