Notities van een soldaat

Notities van een soldaat - Ant. P. De Graaff | Nextbestfoodprocessors.com

...P. de - Notities van een soldaat / het dagboek van soldaat A ... Prins Harry eert Britse soldaat met persoonlijke notitie ... ... .A. van der Heiden : Indie 1945-1948 Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Graaff, Ant. p. de - Notities van een soldaat, Het dagboek van soldaat A.A. van der Heiden GRAAFF, ANT. P. DE,Notities van een soldaat. Het dagboek van soldaat A.A. van der Heiden. Indië 1945 - 1948 I-8 R.I. tweedehands te koop voor €5.00 Get this from a library! Notities van een soldaat : het dagboek van soldaat A.A. van der Heiden. [Ant P de Graaff; A A van der Heiden] -- ... Boekwinkeltjes.nl - Notities van een soldaat, Het dagboek ... ... .A. van der Heiden. [Ant P de Graaff; A A van der Heiden] -- Verslag van de frontervaringen van een Indiëvrijwilliger in de jaren 1946-1948 in de strijd tegen de Indonesische guerrillategenstanders bij Djakarta en op West-Sumatra. Het boek Notities Van Een Soldaat van de auteur A. P. De Graaff is 13 maal gevonden, 1 maal nieuw en 12 maal tweedehands. "Notities Van Een Soldaat" is nieuw te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com. "Notities Van Een Soldaat" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com. Notities van een soldaat Ant. P. De Graaff. 0. Verschenen in 1994 bij Uitgeverij Van Wijnen. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Geschiedenis & Politiek Uitgeverij Uitgeverij Van Wijnen Laatste editie 24 augustus 1994 ISBN 9789051941173 + Het dagboek van soldaat A.A. van der Heiden. Het is een uitgave van uitgeverij Van Wijnen te Franeker. Het boek verkeert in goede staat. In de categorie Indië vindt u een uitgebreide collectie scherp afgeprijsde boeken over Nederlands Indië. O.a. boeken over o.a. brievenboeken, dagboeken, veteranen en ooggetuigenverslagen. Maar ook kunst. Omdat het hier om ramsjboeken gaat vindt u oorlogsboeken waarschijnlijk ne...

INFORMATIE

AUTEUR
Ant. P. De Graaff
DIMENSIE
8,91 MB
BESTANDSNAAM
Notities van een soldaat.pdf

OMSCHRIJVING

Adrie van der Heiden, jong en vol idealen, meldde zich na de oorlog aan voor de bevrijding van Indië. Hij had voor een jaar getekend. Het werden drie lange en emotionele jaren. Dit dagboek uit die tijd, bewerkt door Anton de Graaff, laat de lezer voelen onder welke druk deze jongens hun plicht deden en het houdt de herinnering levend aan de vele duizenden die niet terugkeerden.

Wil je het boek lezen?Notities van een soldaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ant. P. De Graaff. Lezen Notities van een soldaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN