Undercover Lover

Undercover Lover - Rachel Gibson | Nextbestfoodprocessors.com

...y182' had Lucy Rothschild toch beter moeten weten ... Debbie Jacobs - Undercover Lover | Releases | Discogs ... . Tanja Jess presenteert Undercover Lover samen met haar Belgische co-host Vronique de Kock.Tanja Jess presenteerde al eerder verschillende verleidingsprogrammas bij Veronica waaronder Temptation Island en Paradise Hotel.Vronique is omroepster bij de Belgische zender VT 4. Undercover lover. door Rachel Gibson. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster ... Kids In Glass Houses - Undercover Lover Lyrics | AZLyrics.com ... . Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. De bijzonder flirterige Annuska uit Undercover Lover op VT4 doet nog meer stof opwaaien dan verwacht. Na de eerste aflevering lekte uit dat Annuska actief is in de prostitutie, maar dat is volgens ... Undercover Lover heb ik in een dag uitgelezen. Het is vlot geschreven, grappig en heeft net wat meer spanning dan andere 'chiklits' Ik kan niet wachten tot de vertaling dus ga haar andere boeken maar in het engels lezen !! Echt een aanrader. Ik vond haar beter dan Jill Mansell. Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op televisie. Met de verborgen camera als wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Op zoek naar de meest spraakmakende momenten of heb je een aflevering gemist? Kijk Undercover in Nederland online terug! Directed by Gerren Keith. With...

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Gibson
DIMENSIE
10,16 MB
BESTANDSNAAM
Undercover Lover.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is dat toch met mannen? Beroerde auto's, belabberde banen, slechte tanden met dito adem: niets weerhoudt hen ervan om te proberen elke vrouw mee te slepen naar hun hol voor beroerde, belabberde, slechte seks. Na net iets te veel internetdates met ongure types met namen als 'luvstick' en 'BigDaddy182' had Lucy Rothschild toch beter moeten weten. Maar nu zit ze tegenover 'hardluvnman' en hij lijkt anders - gevoelig, eerlijk en... sexy! Hij zegt dat hij loodgieter is en Lucy doet zich voor als verpleegster. In werkelijkheid is ze echter schrijfster van spannende romans die research doet voor haar volgende boek. Wat zij niet weet is dat haar date in het echt een undercoveragent is, die op jacht is naar een seriemoordenaar. En wat erger is: zij is zijn hoofdverdachte! In Amerika is Rachel Gibson al jarenlang een succesvolle schrijfster van populaire chicklit en haar romans zijn inmiddels verkocht aan zeven landen. Hoog tijd dus voor haar doorbraak op de Nederlandstalige markt!

Wil je het boek lezen?Undercover Lover in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Gibson. Lezen Undercover Lover Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN