Aal

Aal - Wilfried de Jong | Nextbestfoodprocessors.com

... hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen ... Aal is geen Paling ... . aal Spreekwoorden: (1914) Hij is zoo glad als een aal, d.i. men heeft geen vat op hem, hij weet zich door zijne slimheid uit alle ongelegenheden te redden; vroeger ook in de bet.: daar is niets van hem te halen, hij is geldeloos, 'zoo naakt als een luis'. AAL | Complete American Airlines Group Inc. stock news by MarketWatch. View real-time stock prices and stock quotes for a full financial overview. American Airlines has a ... aal - WikiWoordenboek ... . AAL | Complete American Airlines Group Inc. stock news by MarketWatch. View real-time stock prices and stock quotes for a full financial overview. American Airlines has airline tickets, cheap flights, vacation packages and American Airlines AAdvantage bonus mile offers at aa.com ↑aal" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3 ↑ Woordenboek der Nederlandsche taal (1864-2001). ↑ Weblink bron Gearchiveerde versie "Word Prevalence Values" op ugent.be Welkom bij Autobedrijf Aal en Aal Aanhangwagens. Wij zijn uw adres voor onderhoud, reparatie, diagnose of verkoop nieuw en gebruikt. Daarnaast alles op het gebied van Aanhangwagens. Al jaren specialist in Peugeot en Citroen. Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Aal aan het juiste ... Aal-Storteboom Dieren is al jaren een bekend gezicht in Dieren en wijde omgeving. Met onze uitgebreide service bieden wij alles wat de veeleisende automobilist nodig heeft. Camping "Im Aal", Esch-sur-Sûre. 1,2 d. vind-ik-leuks. Wij zijn een rustig gelegen camping aan de oevers van de Sûre, op 500 meter van het romantische dorpje Esch-sur-Sûre. Aal (Paperback). In 2001 debuteerde Wilfried de Jong met de literaire verhalenbundel Aal. De bundel werd genomin...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilfried de Jong
DIMENSIE
6,3 MB
BESTANDSNAAM
Aal.pdf

OMSCHRIJVING

In 2001 debuteerde Wilfried de Jong met de literaire verhalenbundel Aal. De bundel werd genomineerd voor de Debutantenprijs.Het titelverhaal beschrijft hoe een puberjongen na het vissen per ongeluk een aal inslikt, die later zijn lichaam weer onverwachts zal verlaten. Heftig is ook het verhaal waarin een nog altijd thuiswonende zoon een nacht doorbrengt met zijn moeder, naast de kist van zijn overleden vader. De Jong bezondigt zich in het universum van zijn rijke fantasie nooit aan effectbejag. Door zijn sobere stijl en vertelkunst, smelten de verhalen in Aal samen tot een schitterend geheel.

Wil je het boek lezen?Aal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilfried de Jong. Lezen Aal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN